Algemene Voorwaarden - EyeC Benelux

Contact

EyeC GmbH
Burchardstraße 21
20095 Hamburg
Duitsland

Telefoon: +49 40 226 3555 - 0
Fax: +49 40 226 3555 - 90
E-mail: Webmaster@EyeC-Benelux.com
www.EyeC-Benelux.com

Register: Amtsgericht Hamburg
HRB-nummer: HRB 88589
Belastingnummer: 48/719/00561
BTW-nummer DE 813 622 861

 

CEO & CTO

Dr.-Ing. Ansgar Kaupp
Dipl.-Ing. Dirk Lütjens
Dipl.-Inform. Sören Springmann

Verantwoordelijke voor de inhoud: Dr.-Ing. Ansgar Kaupp.

De informatie op deze website kan zonder voorafgaand bericht gewijzigd worden.
Copyright © 2018 EyeC GmbH. Alle Rechte vorbehalten.

EyeC doet redelijke inspanningen om accurate en recente informatie op deze website ter beschikking te stellen maar geeft geen enkele garantie over de accuraatheid, actualiteit of volledigheid. U gaat ermee akkoord dat u deze website en de inhoud ervan op eigen risico gebruikt.

 

Aansprakelijkheid inzake inhoud

De informatie op deze website werd met uiterste zorg gecreëerd en dient enkel als representatie van het bedrijf EyeC GmbH (“het bedrijf”) en zijn producten en diensten. Het bedrijf geeft echter geen enkele garantie over de accuraatheid, actualiteit en volledigheid. Volgens § 7 paragraaf 1 van de Duitse wet op elektronische media (TMG) is het bedrijf volgens de algemene wetgeving verantwoordelijk voor zijn eigen inhoud op deze website. Volgens § 8 tot 10 van de Duitse wet op elektronische media (TMG) is het bedrijf niet verplicht om doorgestuurde of opgeslagen externe informatie te controleren of omstandigheden te onderzoeken die op illegale activiteiten wijzen. Verplichtingen inzake het verwijderen of het blokkeren van informatie in overeenstemming met algemene wetgeving worden hierdoor niet aangetast.

 

Aansprakelijkheid inzake links

Deze website bevat links naar externe websites van derden. Het bedrijf heeft geen invloed op deze websites en kan daardoor niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud hiervan. De respectievelijke aanbieders of exploitanten van de websites zijn altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's. De gelinkte pagina's werden op het moment dat de link werd aangemaakt, gecontroleerd op mogelijke overtredingen. Op het moment dat de link werd aangemaakt hebben we geen illegale inhoud vastgesteld. Continue controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is niet redelijk zonder specifiek bewijs voor illegale inbreuken. Als we melding ontvangen van overtredingen, zal het bedrijf de links onmiddellijk verwijderen.

 

Auteursrechten

De inhoud en werkstukken die op deze pagina's door de exploitanten werden gecreëerd, vallen onder de Duitse wet op de auteursrechten. Kopieën, wijzigingen of verspreiding onder eender welke vorm buiten de grenzen van wetten op auteursrechten vereisen de schriftelijke goedkeuring van de specifieke auteur of samensteller. Downloads en kopieën zijn op deze site enkel toegestaan voor privégebruik, niet voor commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze pagina niet werd gecreëerd door de exploitant, werden de auteursrechten van derden gerespecteerd.

Alle rechten voorbehouden. Geen enkel deel van deze publicatie mag zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van het bedrijf gereproduceerd, tentoongesteld, gewijzigd of verdeeld worden in een zoeksysteem.

Concept, Design en Realisatie

Siteway® Webdesign
Siteway® Webdesign

Iconen en bedrijfsdesign

Designguards
www.designguards.de

W3C-Compliance

Deze website werd gecreëerd in overeenstemming met de huidige aanbevelingen van het World Wide Web Consortium (W3C). W3C bepaalt normen en principes voor de vooruitgang van webtechnologieën om de interoperabiliteit van het wereldwijde web en de vooruitgang in bruikbaarheid te verbeteren.

Een W3C-geldige broncode is de basisvoorwaarde een goede search engine optimization (SEO) en barrièrevrije websites. Dit maakt van W3C-geldige uitvoering van XHTML- en CSS-programma's een belangrijk kwaliteitskenmerk voor professionele websites.

HTML5 and CSS3 – technologieën voor de toekomst

Om het simpel te zeggen, HTML5 en CSS3 zijn de normen voor een toekomstgericht structuur en een modern design van websites.

HTML5 is de recentste HTML-norm. De vorige versie heette HTML 4.01 en werd gepubliceerd in 1999. Sindsdien is het web sterk veranderd waardoor deze versie gedateerd is en vervangen werd door HTML5. Deze wordt nu ondersteund door de populaire browsers.

De ontwikkeling van CSS3 werd reeds een jaar nadat de vorige versie werd gepubliceerd, opgestart. Dat was in 1999, W3C deed er dus 12 jaar over om de CSS-technologie voor deze versie te verbeteren.

Hoewel er een groot verschil is tussen CSS2 en CSS3, hebben alle moderne browsers de nieuwe aanwinst van de W3C-familie geïmplementeerd en ondersteunen ze nu de meeste CSS3-opties die er zijn.

Responsief webdesign

Een responsief webdesign maakt websites geschikt voor alle schermafmetingen.

Deze website werkt niet enkel op desktops, maar ook op kleine toestellen zoals tablets en andere mobiele toestellen.

Bronnen voor de afbeeldingen

iStock

IDAuthorPage(s) with image
50003918Yuri_ArcursEyeC ProofRunner Carton Retrofit
EyeC ProofRunner Carton
EyeC ProofRunner Label
EyeC ProofRunner Leaflet
EyeC ProofRunner Flexible Packaging
83787963calvindexterHome Page
Visit Us at Drupa 2016
56165552Dimitrios StefanidisHome Page
Visit Us at Drupa 2016

Fotolia

IDAuthorPage(s) with image
57613896goodluzEyeC Proofiler Content
EyeC Proofiler
EyeC ProofBook
EyeC ProofRoller

Shutterstock

IDAuthorPage(s) with image
257039662StockLiteEyeC Proofiler Graphic
277435451ChristianChanEyeC Proofiler Content
EyeC Proofiler Graphic
EyeC Proofiler
EyeC ProofBook
EyeC ProofRoller
215088526TunedIn by Westend61EyeC Proofiler Graphic
EyeC Proofiler
EyeC ProofBook
52317637Stanislav PopovHome Page
111497717studiovinHome Page
Visit Us at Drupa 2016
265265807ArtnisHome Page
Visit Us at Drupa 2016
331991492ArtnisHome Page
Visit Us at Drupa 2016
347007884Liubou YasiukovichHome Page
Visit Us at Drupa 2016
229487533avianHome Page

Contact Een demonstratie aanvragen +31 (0)74 2503533

Print of te delen pagina

Privacybeleid

Selecteer uw taal: