Kwaliteit inspectie voor verpakkingen van consumptie- en luxegoederenKwaliteit inspectie voor de drukwerk en verpakkings industrie - EyeC Benelux nach oben

Cosmetische verpakkingen

Printinspectie voor verpakkingen van consumptie- en luxegoederen

Uw uitdagingen

Het uitzicht van de verpakking moet het product binnenin weerspiegelen. De verpakking van consumptie- en luxegoederen zoals cosmetica, snoepgoed, gourmetproducten of juwelen, is een onderdeel van het product zelf. Het brengt een gevoel van kwaliteit over en speelt een cruciale rol in de aantrekkelijkheid in het rek en in de volledige productervaring. Fouten devalueren producten onmiddellijk. Complexe print- en afwerkingstechnieken verhogen het risico op printfouten en zorgen ervoor dat zulke verpakkingen moeilijk te controleren vallen door de mens.

Wat we u kunnen bieden 

De inspectiesystemen van EyeC zorgen ervoor dat verpakkingsmaterialen aan uw kwaliteitsnormen voldoen. Ze bieden een snelle en accurate oplossing om de kwaliteit van geprinte verpakkingen in elke productiestap te controleren: bij het ontwerpen en goedkeuren van drukwerk, bij de drukker en in het laboratorium voor binnenkomend materiaal. Ze beschermen de identiteit en consistentie van uw merk doordat ze tekst- en printfouten vermijden die uw productimago verpesten. Het systeem controleert de consistentie van kleuren en zorgen voor de perfecte afwerking voor het product. Ze verhogen de kwaliteit, verminderen de inspectietijd en zorgen ervoor dat het product sneller op de markt kan worden gebracht. Ze bieden dus een intuïtieve aanpak die de tevredenheid van de gebruiker verhoogt en zich tegelijkertijd naadloos in het proces integreert.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: