Inspectiesystemen voor drukkerijenKwaliteit inspectie voor de drukwerk en verpakkings industrie - EyeC Benelux nach oben

Drukkerijen

Printinspectie bij elke stap van het printproces

Uw uitdagingen

Kwaliteit is een competitief wapen. Drukkerijen die erin slagen om tijdig een constante en reproduceerbare kwaliteit te leveren, houden niet enkel hun bestaande klanten tevreden maar bereiken ook markten met hoge kwaliteitsvereisten zoals de farmaceutische, consumptie- en luxegoederenindustrie.

Om kwaliteit rendabel te maken kunnen drukkers geen uren besteden aan het controleren van geprinte items of dure herbewerkingen of nieuwe prints maken. Ze hebben nood aan een oplossing die het mogelijk maakt om fouten vroeg op te sporen, materiaal helpt besparen en machinestilstand minimaliseert.

Wat we u kunnen bieden 

De inspectiesystemen van EyeC zorgen ervoor dat u printfouten opmerkt voor u verlies door lijdt. Ze bieden een snelle en accurate oplossing om de kwaliteit van geprinte verpakkingen in elke productiestap te controleren: bij het voorbereiden van de press, tijdens het printen en de afwerking.

Of u nu etiketten, kartons, bijsluiters, folies of flexibele films, cilindrische verpakkingen produceert, de systemen van EyeC helpen u om materiaal en tijd te besparen en de kwaliteit van uw product te verbeteren. Ze bieden dus een intuïtieve aanpak die de tevredenheid van de gebruiker verhoogt en zich tegelijkertijd naadloos in het proces integreert.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: