Inspectiesystemen voor ontwerp- & reclamebedrijvenKwaliteit inspectie voor de drukwerk en verpakkings industrie - EyeC Benelux nach oben

Ontwerp en Reclame

Inspectiesystemen voor ontwerp- & reclamebedrijven

Uw uitdagingen

Geweldige concepten zijn niets zonder een geweldige uitvoering. Doordat verpakkingsmaterialen echter steeds complexer worden, is het risico op fouten hoog.

Om klanten tevreden te houden moeten verpakkingsontwerpfirma's excellent werk leveren vanaf het eerste concept tot de uiteindelijk geprinte items. Hiervoor zijn er vaak lange en vervelende uren voor het proeflezen nodig. Fouten of vergeten aanpassingen hebben een nieuwe revisie tot gevolg waardoor de frustratie binnen het team verhoogt, de tevredenheid van de klant daalt en het rendement daalt. Strakke deadlines en concurrentiedruk maken het voor bedrijven noodzakelijk om oplossingen te vinden waarmee ze de efficiëntie en kwaliteit van hun processen kunnen verbeteren.

Wet we u kunnen bieden

De inspectiesystemen van EyeC zorgen ervoor dat drukwerk en geprinte verpakking foutloos blijven. Drukwerkinspectiesystemen bieden een snelle en accurate oplossing om aanpassingen te controleren bij het ontwerpen en reviseren van drukwerk. Offline inspectiesystemen controleren de kwaliteit van geprinte verpakkingen in het laboratorium voor inkomende goederen.

Door menselijke interventie te beperken minimaliseren deze systemen fouten terwijl ze de goedkeuringsprocessen eenvoudiger maken en versnellen. Ze verhogen de kwaliteit, helpen tijd en geld te besparen en laten u toe om u te concentreren op uw sterke punten: creatief zijn.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: