Kwaliteit inspectie voor farmaceutische verpakkingenKwaliteit inspectie voor de drukwerk en verpakkings industrie - EyeC Benelux

Pharma

Printinspectie voor farmaceutische verpakkingen

Uw uitdagingen

Tekstverificatie en kwaliteitsgarantie zijn van cruciaal belang voor farmaceutische verpakkingen. Elke fout zoals onleesbare, onjuiste of onvolledige informatie op bijsluiters, vouwdozen of etiketten, brengt het leven van patiënten in gevaar en stellen farmaceutische bedrijven bloot aan mogelijk schadevergoedingen en reputatieverlies.

Betrouwbare kwaliteits-controles

De intuïtieve inspectiesystemen van EyeC bieden een betrouwbare oplossing om de kwaliteit in elke productiestap te controleren: bij het ontwerpen en goedkeuren van drukwerk, bij de drukker en in het labo voor binnenkomend materiaal. Ze elimineren menselijke of operationele fouten, verlagen de inspectietijd en verhogen de kwaliteit. 

 

Veilig inspectie process

Het offline inspectiesysteem EyeC Proofiler  voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van gegevensintegriteit, gegevensbeveiliging en audittraject bij de inspectie van farmaceutische verpakkingen. Farmaceutische bedrijven kunnen zo niet alleen snel en geautomatiseerd steekproeven nemen van hun drukwerk, maar ook de veiligheid van hun gegevens en processen verhogen. Alle gegevens kunnen bij volgende audits eenvoudig en veilig worden opgehaald en gepresenteerd.

 

Nakomen van farmaceutische richtlijnen

Als beproefde oplossing in de farmaceutische industrie wordt de software van EyeC geproduceerd in overeenstemming met de toepasselijke ISO 9001, GMP, GAMP 5 en omvat alle nodige functies voor validatie volgens de richtlijnen die bepaald zijn in U.S. FDA Title 21 CFR Part 11. Bovendien ondersteunen we onze farmaceutische klanten tijdens de volledige validatiefase doordat we een volledig pakket voor validatieondersteuning  aanbieden.

ContactEen demonstratie aanvragen+31 (0)74 250 2533

nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: