Kwaliteit inspectie voor farmaceutische verpakkingenKwaliteit inspectie voor de drukwerk en verpakkings industrie - EyeC Benelux nach oben

Pharma

Printinspectie voor farmaceutische verpakkingen

EyeC is een beproefde oplossing in de farmaceutische industrie en biedt gebruiksvriendelijke en innovatieve inspectiesystemen voor artwork en print. Onze oplossingen helpen u bij het uitvoeren van efficiënte en betrouwbare kwaliteitscontroles in elk van de productiestadia en voorkomen het terugroepen van producten.

Met onze file-to-file-vergelijkingssoftware controleert u uw bestanden vanaf het eerste artwork tot en met het uiteindelijke pre-press-bestand. Met onze oplossingen voor het testen van drukwerkvoorbeelden verzekert u de kwaliteit van uw drukwerk voordat u het naar de productielijn stuurt.

Download Brochure

Betrouwbare kwaliteits-controles

De intuïtieve inspectiesystemen van EyeC bieden een betrouwbare oplossing om de kwaliteit in elke productiestap te controleren: bij het ontwerpen en goedkeuren van drukwerk, bij de drukker en in het labo voor binnenkomend materiaal. Ze elimineren menselijke of operationele fouten, verlagen de inspectietijd en verhogen de kwaliteit. 

Veilig inspectie process

Het offline inspectiesysteem EyeC Proofiler voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van gegevensintegriteit, gegevensbeveiliging en audittraject bij de inspectie van farmaceutische verpakkingen. Farmaceutische bedrijven kunnen zo niet alleen snel en geautomatiseerd steekproeven nemen van hun drukwerk, maar ook de veiligheid van hun gegevens en processen verhogen. De EyeC Audit Trail Viewer maakt het mogelijk om de audit trail eenvoudig te bekijken op basis van aanpasbare filters. Alle gegevens kunnen bij volgende audits eenvoudig en veilig worden opgehaald en gepresenteerd.

Naleving van de farmaceutische richtlijnen

Als langdurige partner van de farmaceutische en grafische industrie begrijpen we bij EyeC de uitdagingen van onze internationaal opererende klanten en ondersteunen we hen bij de naleving van de wettelijke normen. Met ons Validation Support Package bieden we specifieke assistentie voor de validatie van de inspectieprocessen in overeenstemming met de toepasselijke GMP-vereisten.

De EyeC-software voldoet ook aan alle vereisten voor configureerbare systemen in overeenstemming met GAMP5 categorie 4 en bevat alle functies die nodig zijn voor een controle volgens de in de VS Titel 21 CFR deel 11 uiteengezette richtlijnen. Bovendien is EyeC vrijwillig en uit overtuiging analoog DIN EN ISO 9001:2015 gecertificeerd. De gehele operatie, productie en softwareontwikkeling voldoen aan de huidige kwaliteitsnormen.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: