Pharma

Printinspectie voor farmaceutische verpakkingen

Uw uitdagingen

Tekstverificatie en kwaliteitsgarantie zijn van cruciaal belang voor farmaceutische verpakkingen. Elke fout zoals onleesbare, onjuiste of onvolledige informatie op bijsluiters, vouwdozen of etiketten, brengt het leven van patiënten in gevaar en stellen farmaceutische bedrijven bloot aan mogelijk schadevergoedingen en reputatieverlies.

Wat we u kunnen bieden

De inspectiesystemen van EyeC bieden een betrouwbare oplossing om de kwaliteit in elke productiestap te controleren: bij het ontwerpen en goedkeuren van drukwerk, bij de drukker en in het labo voor binnenkomend materiaal. Ze elimineren menselijke of operationele fouten, verlagen de inspectietijd en verhogen de kwaliteit. Ze bieden dus een intuïtieve aanpak die de tevredenheid van de gebruiker verhoogt en zich tegelijkertijd naadloos in het proces integreert.

Als beproefde oplossing in de farmaceutische industrie wordt de software van EyeC geproduceerd in overeenstemming met de toepasselijke ISO 9001, GMP, GAMP 5 en omvat alle nodige functies voor validatie volgens de richtlijnen die bepaald zijn in U.S. FDA Title 21 CFR Part 11. Bovendien ondersteunen we onze farmaceutische klanten tijdens de volledige validatiefase doordat we een volledig validatiepakket aanbieden.

Contact Een demonstratie aanvragen +31 (0)74 2503533

Print of te delen pagina

Privacybeleid

Selecteer uw taal: