Drukwerk inspectie voor pre-press bedrijven en studio'sKwaliteit inspectie voor de drukwerk en verpakkings industrie - EyeC Benelux nach oben

Pre-Press

Printinspectie voor pre-pressbedrijven en studio's

Uw uitdagingen

Pre-pressafdelingen en studio's spelen een cruciale rol in het vertalen van de verwachtingen van de klant naar een geprint product. Ze garanderen de accuraatheid van de volledige taak. Elke onopgemerkte fout in deze fase heeft automatisch een dure verspilling van grondstoffen en waardevolle machinetijd tot gevolg en zorgt voor vertragingen bij het printen en ontevredenheid bij de klant.

Hoewel controleren noodzakelijk is, is handmatig controleren niet de beste oplossing. Het is complex, vervelend en tijdrovend, het risico op fouten is nog altijd te hoog en biedt geen afdoend antwoord op de nood aan competitiviteit.

Wat we u kunnen bieden

De EyeC Proofiler Graphic helpt om geprinte bestanden eenvoudig en snel te controleren. Het pre-press inspectiesysteem vergelijk twee versies van een bestand op een digitale manier, normaal gezien het print-ready bestand of het step-and-repeat bestand tegenover de drukproef van de klant, en zorgt ervoor dat er geen fouten of onbedoelde wijzigingen bij de pre-press zijn gemaakt.

Het laat toe om fouten op te sporen voor er platen worden gemaakt en zorgen ervoor dat er geen perfecte printopdracht wordt gemaakt van het verkeerde drukwerk! Door uw pre-pressproces te beveiligen verbetert u uw printkwaliteit en bespaart u kostbare tijd en geld

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: