Drukwerk en gezondheids waarschuwingen inspectie voor de verpakkingen van sigaretten en tabakKwaliteit inspectie voor de drukwerk en verpakkings industrie - EyeC Benelux nach oben

Tabak industrie

Printinspectie voor verpakkingen van sigaretten en tabak

Uw uitdagingen

Verpakkingen van sigaretten en tabak vallen onder heel andere regels dan andere segmenten. Naast inspectie van de printkwaliteit moeten verpakkingen die gebruikt worden voor sigaretten en andere tabaksproducten gecontroleerd worden op de aanwezigheid, leesbaarheid en gelijk verdeling van verschillende gezondheidswaarschuwingen zoals vereist door de wet. Het feit dat gezondheidswaarschuwingen verschillen binnen een printtaak waardoor er een groter aantal combinaties ontstaat maakt dat tabaksverpakkingen moeilijk te controleren zijn.

Wat we u kunnen bieden

Dankzij de optie "inspectie gezondheidswaarschuwingen" lossen de EyeC-inspectiesystemen deze uitdagingen automatisch op. Ze bieden een betrouwbare oplossing om de kwaliteit in elke productiestap te controleren: bij het ontwerpen en goedkeuren van drukwerk, bij de drukker en in het laboratorium voor binnenkomend materiaal. Ze elimineren menselijke of operationele fouten, verlagen de inspectietijd en verhogen de kwaliteit. Ze bieden dus een intuïtieve aanpak die de tevredenheid van de gebruiker verhoogt en zich tegelijkertijd naadloos in het proces integreert.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: