Kwaliteit inspectie voor voedsel- & drankverpakkingenKwaliteit inspectie voor de drukwerk en verpakkings industrie - EyeC Benelux nach oben

Voedings- en drankindustrie

Printinspectie voor voedsel- & drankverpakkingen

Uw uitdagingen

Steeds strenger wordende controles op de informatie die op voedsel- en drankverpakkingen geprint is, leggen verantwoordelijkheden bij voedselleveranciers die gelijkaardig zijn aan die van de farmaceutische industrie. Voedselbedrijven hebben echter vaak meer producten en worden vaker geconfronteerd met wijzigingen in de geprinte informatie op de verpakking. De typische leveringsketen is ook langer en moet sneller vooruitgaan. Daardoor is het risico op fouten hoger dan in andere industrietakken.

Verkeerde of ontbrekende informatie over de voedingswaarde, statutaire waarschuwingen (allergenen, genetische modificaties enz.), opslag- of bereidingsinformatie kunnen terugtrekking of terugroep van producten tot gevolg hebben. Beide zijn heel duur en schadelijk voor de reputatie. Aangezien ze concurreren op de prijs, moeten voedselleveranciers de risico's minimaliseren en de kosten verlagen.

Wat kunnen we u bieden?

De inspectiesystemen van EyeC zorgen ervoor dat verpakkingsmaterialen aan de kwaliteitsnormen voldoen, de operaties niet complex worden en uw processen gestroomlijnd worden. Ze bieden een snelle en accurate oplossing om de kwaliteit van geprinte verpakkingen in elke productiestap te controleren: bij het ontwerpen en goedkeuren van drukwerk, bij de drukker en in het laboratorium voor binnenkomend materiaal. Ze beschermen uw merkimago, verhogen de kwaliteit, verminderen de inspectietijd en zorgen ervoor dat het product sneller op de markt kan worden gebracht. Ze bieden dus een intuïtieve aanpak die de tevredenheid van de gebruiker verhoogt en zich tegelijkertijd naadloos in het proces integreert.

De software van EyeC wordt geproduceerd in overeenstemming met de toepasselijke GMP, GAMP 5, ISO 9001 en omvat alle nodige functies voor validatie volgens de richtlijnen die bepaald zijn in U.S. FDA Title 21 CFR Part 11.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: