Proofing software voor automatische file vergelijking en content controleOplossingen - EyeC Benelux nach oben

Drukwerk en Pre-Press inspectie

Garandeer de productie van foutloze drukwerkbestanden

Drukwerkfouten zijn een van de grootste oorzaken voor het terugroepen van producten. Om bedrijven te helpen bij het controleren van drukwerkbestanden heeft EyeC een volledig gamma aan drukwerk- en pre-pressinspectiesoftware ontwikkeld. Soms worden deze ook proofreadingsoftware of drukwerkvergelijkers genoemd.

De drukwerk- en pre-pressinspectiesystemen van EyeC maken het voor de gebruiker mogelijk om de inhoud van het drukwerkbestand in elke fase van de productie snel en eenvoudig te controleren. Ze garanderen de kwaliteit van het bestand, verkleinen het risico op fouten en vereenvoudigen en versnellen goedkeuringsprocessen. Als gevolg hebben onze klanten een goede reputatie, vermijden ze nieuwe prints, kunnen ze hun kosten verlagen en duurt het minder lang voor een product op de markt komt.

Neem contact met ons op voor meer informatie

EyeC Proofiler Graphic

Controleer uw printklare en verplichte PDF-bestanden snel en eenvoudig


De EyeC Proofiler Graphic is een pre-pressinspectiesysteem dat de pre-pressprocessen garandeert en ervoor zorgt voor de productie van foutloze, pressklare bestanden. Door de fouten op te sporen voor de persplaten geproduceerd worden, kunnen pre-pressstudio's en bedrijven er zeker van zijn dat ze niet de perfecte printtaak uitvoeren met het verkeerde drukwerk!

Dit PDF-controlesysteem vergelijkt…

Bekijk product

EyeC Proofiler Content

Controleer en keur revisies van drukwerkbestanden snel en eenvoudig goed


De EyeC Proofiler Content is een uitgebreid inspectiesysteem voor drukwerk dat helpt om de kwaliteit van drukwerk te garanderen. Deze vergelijking van drukwerk maakt het voor de gebruiker mogelijk om het volledige ontwerpproces te controleren: van de eerste inspectie in vergelijking met het manuscript en de controle van voorlopige versies tot de goedkeuring van de uiteindelijk geprinte PDF.

Deze…

Bekijk product

EyeC ProofText

Artwork Proofreading made easy


EyeC ProofText is an easy to use, fast & highly automated web-based text inspection software to check multiple documents, multiple pages, and different languages in one pass.

QUALITY RIGHT FROM THE START. Prevent unnecessary errors as early as possible within the print & packaging value chain. Our ProofText is developed especially for text-heavy artworks and multilanguages on packaging like…

Bekijk product

EyeC Workflow Integration

Integreer EyeC's PDF-proofing technologie in uw pre-press workflow


De EyeC Workflow Integration omvat onze pre-press inspectietechnologie in workflow systemen zoals Esko's Automation Engine. Het helpt u om zowel de veiligheid als efficiëntie te verbeteren bij de pre-press.

Bekijk product

EyeC Driver

Integreer EyeC's PDF-proofing technologie in uw workflow


De EyeC Workflow Integration omvat onze pre-press inspectietechnologie in de CLOUDFLOW van HYBRID Software. Het helpt u om zowel de veiligheid als efficiëntie te verbeteren bij de pre-press.

Bekijk product

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: