Inline drukwerktinspectie systemenOplossingen - EyeC Benelux nach oben

In-Line Inspectie

Garandeer de levering van foutloze verpakkingsmaterialen

Voor meer en meer toepassing zoals farmaceutische verpakkingsmaterialen of verpakkingen van hoge kwaliteit, eisen klanten foutloze leveringen. Om drukkerijen te helpen bij het uitvoeren van een efficiënte, volledige kwaliteitscontrole en het leveren van foutloze materialen heeft EyeC een volledig gamma aan inline inspectiesystemen ontwikkeld. Of u nu vouwdozen, etiketten, folders of flexibele verpakkingen produceert, EyeC heeft de oplossing die aan uw noden tegemoet komt.

Deze volledige printinspectiesystemen bewaken de volledige printopdracht, vergelijken deze met de drukproef van de klant en waarschuwen de operator in het geval van willekeurige problemen of problemen in het printproces.

  • Als ze direct op printpersen geïnstalleerd worden, voorkomen deze printvergelijkers dat opdrachten door elkaar raken, stellen ze fouten in realtime vast, bieden ze de operator de mogelijkheid om onmiddellijk corrigerende maatregelen te treffen, reduceren ze materiaalverspilling en voorkomen ze dure nieuwe prints.
  • Als ze op afwerkingsmachines geïnstalleerd worden, garanderen ze foutloze leveringen, voorkomen ze dure klachten of terugroep van producten en dragen ze bij tot de tevredenheid van de klant.

Neem contact met ons op voor meer informatie

EyeC ProofRunner Web

Zorgt voor levering van foutloze etiketten, folders of flexibele verpakkingen


De EyeC ProofRunner Web is een volledig gamma aan inline inspectiesystemen voor het printen van etiketten, folders of flexibele verpakkingen. Geschikt voor het inspecteren van elk type product - waaronder transparante of gemetaliseerde etiketten. Er wordt een volledige printinspectie uitgevoerd en er wordt een efficiënte tool aangeboden die voorkomt dat opdrachten door elkaar raken. Als gevolg…

Bekijk product

EyeC ProofRunner Carton Folder Gluer

Voeg eenvoudig printinspectie toe aan uw vouwplakmachine en controleer uw volledige materiaal voor levering.


De EyeC ProofRunner Carton Folder Gluer is een flexibele en verplaatsbare unit die uw vouwplakmachine uitrust met de perfecte inspectieoplossing voor vouwdozen. De unit is compact en eenvoudig te verbinden en kan voor elke folderplakmachine geplaatst worden.

Doordat de EyeC ProofRunner Carton Folder Gluer drukkerijen toelaat om te profiteren van de recentste technologie voor volledige…

Bekijk product

EyeC ProofRunner Carton Sorter

Zorgt voor levering van foutloze vouwdozen van hoge kwaliteit


De EyeC ProofRunner Carton Sorter is een inline inspectiesysteem dat zorgt voor de levering van foutloze vouwdozen van hoge kwaliteit. Als het geïnstalleerd wordt op een sorteerunit, controleert het de kwaliteit van alle vouwdozen voor ze naar de klant verstuurd worden.

Aangezien het in staat is om de afgewerkte producten van verschillende machines te controleren, biedt de EyeC ProofRunner…

Bekijk product

EyeC ProofRunner Sheetfed

Verbeter uw printkwaliteit terwijl u de productietijd en -kosten verlaagt


De EyeC ProofRunner Sheetfed is een retrofitmodule die ontworpen is voor volledige printinspectie van vellen tijdens het printen. Beschikbaar voor verschillende velgevoede offset persen (zoals Koenig & Bauer, Manroland Sheetfed en Heidelberg). Dit inline systeem bewaakt de kwaliteit van de volledige printopdracht, vergelijkt het met de drukproef van klant en waarschuwt de operator in het geval van…

Bekijk product

EyeC Quality Link

Verbind uw printer en rewinder voor een maximaal productiviteit


De EyeC Quality Link verbindt uw drukmachine en rewinder voor volledige kwaliteitsbewaking met maximaal productiviteit. Dankzij EyeC Quality Link vermindert u verspilling door de kwaliteit van uw drukwerk te bewaken. U verbetert de veiligheid door de kwaliteit van elke gedrukte rol op een systeemwerkplek te evalueren, en versnelt het verwijderen van fouten op de rewinder.

Bekijk product

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: