Offline inspectie voor drukwerk samplesOplossingen - EyeC Benelux nach oben

Off-line Inspectie

Controleer de kwaliteit van uw printsamples snel en eenvoudig

Of u nu farmaceutische producten, voedsel en drank, cosmetica, sigaretten of andere merkgoederen van hoge kwaliteit produceert of verpakt, ervoor zorgen dat uw verpakking correct geprint is, geen foute in de tekst of grafische elementen bevat en overeenkomt met uw origineel, goedgekeurd drukwerk is van cruciaal belang, zowel voor het nakomen van wettelijke regelingen als voor uw imago. Om u te helpen deze taak veilig en efficiënt uit te voeren, heeft EyeC een volledig gamma aan printsample of offline inspectiesystemen ontwikkeld. Of u nu vouwdozen, etiketten, folders, flexibele verpakkingen, natte platen, samples van meerdere bladzijden of cilindrische verpakkingen moet controleren, EyeC heeft de oplossing die tegemoet komt aan uw noden.

Bij gebruik in een drukkerij of bij de controle van binnenkomend materiaal kunnen deze drukwerkvergelijkers de operator helpen om drukwerk eenvoudig en snel te controleren. Ze helpen u tijd te besparen, de kwaliteit te verbeteren en dure nieuwe prints en terugroep van producten te voorkomen. Doordat de offline inspectiesystemen van EyeC aan uw kwaliteitseisen aangepast kunnen worden, geschikt zijn voor verschillende printprocessen en in staat zijn om samples van verschillende persen te controleren, bieden ze een voordelige oplossing om te voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

Neem contact met ons op voor meer informatie

EyeC Proofiler

Controleer uw printsamples snel en eenvoudig


De EyeC Proofiler is een volledig gamma aan offline inspectiesystemen dat bedrijven helpt om de kwaliteit van alle types geprinte samples te controleren. Ontwikkeld voor drukkerijen en hun klanten - zoals bedrijven in de farmaceutische, consumenten- en luxegoederen, tabaks-, voedsel- en drankindustrie - De EyeC Proofiler zorgt voor veiligheid, efficiëntie en flexibiliteit voor kwaliteitscontroles.…

Bekijk product

EyeC Proofiler 900 - 1700 DT

Ultrasnelle half-formaat en grootformaat drukwerk sampels testen


De EyeC Proofiler 900, 1200 & 1700 DT bieden u de snelste technologie voor het controleren van half-formaat tot grootformaat druk sampels. In drukkerijen of bij klanten van deze drukkerijen maakt de EyeC Proofiler veiligere, efficiëntere en flexibelere kwaliteitscontroles mogelijk - en dat dubbel zo snel als vergelijkbare systemen.  Het systeem is eenvoudig te bedienen, wat vooral bij drukwerk,…

Bekijk product

EyeC ProofBook

De meeste efficiënte manier om brochures te controleren


Verkort de doorlooptijd en verbetert de procesefficiëntie bij het controleren van grote hoeveelheden documenten. ProofBook wijst de proofreader op de pagina's die aandacht nodig hebben. ProofBook geeft aan waar u op moet letten bij documenten met meerdere pagina's.

 

 

Bekijk product

EyeC Audit Trail Viewer

Voer eenvoudig audittraject-reviews uit


De EyeC Audit Trail Viewer is beschikbaar voor de EyeC Proofiler en de EyeC Proofiler Graphic, versie 3.4 of nieuwer en helpt u uw audittraject te beoordelen en kritieke gebeurtenissen gemakkelijk en in alle vertrouwen te volgen. Als gevolg hiervan detecteert u snel afwijkingen, bespaart u veel tijd tijdens de procescontrole en bent u goed voorbereid op audits.

Bekijk product

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: