Over EyeC - EyeC Benelux

Over EyeC

Your Vision for Quality.

Als u streeft naar een efficiënte en veilige oplossing om printkwaliteit te garanderen, dan kunt u op EyeC rekenen. De expert in printinspectie EyeC ontwikkelt, verkoopt en ondersteunt een volledig gamma aan gebruiksvriendelijke en innovatieve drukwerk- en printinspectiesystemen over de hele wereld. De inspectiesystemen van EyeC zorgen ervoor dat u fouten in artwork en drukwerk opmerkt voor u er verliezen door lijdt.

Quality by EyeC

Vanaf het eerste drukwerk tot het uiteindelijke product

Ons gamma aan drukwerkvergelijkings- en printinspectiesystemen omvat de volledige printcyclus. Deze bieden een snelle en accurate oplossing voor de controle van verpakkingen tijdens elke stap van het productieproces.

Ontdek onze producten

Gericht op kwaliteitsbewuste bedrijven

De systemen van EyeC worden gebruikt door talloze bedrijven die actief zijn in de productie van verpakkings- en printmaterialen waaronder, drukkerijen, farmaceutische bedrijven en producenten van cosmetische en voedingsproducten.

Ontdek de industrieën die we bedienen

Voor al uw verpakkingsmaterialen

Het volledige gamma aan inspectiesystemen van EyeC maakt het voor bedrijven mogelijk om alle soorten verpakkingen zoals vouwdozen, etiketten, toevoegsels en buizen te controleren.

Ontdek onze systeemtoepassingen

Ontworpen met gebruiksgemak in het achterhoofd

Proeflezers, operatoren en kwaliteitsmanagers geven de voorkeur aan onze systemen omdat ze in nauwe samenwerking met gebruikers en met een sterke nadruk op betrouwbaarheid en gebruiksgemak zijn ontworpen.

Uw garantie op de beste kwaliteit

Onze systemen zijn ontworpen met een grote focus op kwaliteit. Onze software wordt geproduceerd in overeenstemming met de toepasselijke GMP, GAMP 5, ISO 9001:2008 en omvat alle nodige functies voor validatie volgens de richtlijnen die bepaald zijn in U.S. FDA Title 21 CFR Part 11.

We houden u aan de leiding met de nieuwste technologieën

Als u voor EyeC kiest, betekent dit dat u investeert in een duurzaam systeem met een oplossing die geüpgraded kan worden en altijd up-to-date is. Onze modulaire opties bieden u de mogelijkheid om te allen tijde nieuwe opties aan uw systeem toe te voegen. Onze software-updates verbeteren regelmatig de prestatie door ervoor te zorgen dat u up-to-date bent met de marktvereisten en aan de leiding kunt blijven met de nieuwste technologieën.

We bieden onze klanten volledige ondersteuning

De oplossingen van EyeC kunnen voor een groot terugverdieneffect zorgen en dat niet enkel door onze efficiënte kwaliteitscontroletool. Ons uiterst gekwalificeerde verkoop- en supportteam zal u wereldwijd adviseren en bijstaan tijdens elke stap in uw project: van de projectopstart tot de installatie, opleiding en diensten na verkoop.

Gedreven door innovatie

Het privébedrijf EyeC werd in 2002 door drie experts in visionsystemen opgericht: Ansgar Kaupp, Dirk Lütjens en Sören Springmann. Sindsdien heeft het bedrijf een snelle groei gekend en vandaag is het een van de belangrijkste spelers op de markt. De sleutel tot ons succes: een sterk innovatieve cultuur, uiterst capabele en ervaren werknemers en trouwe klanten.

Overal ter wereld

Met ons hoofdkantoor in Hamburg en verkoop- en supportfilialen in meer dan 22 landen helpt EyeC u om kwaliteit wereldwijd te verbeteren.

Neem contact met ons op

Maak deel uit van een innovatief en internationaal team

EyeC is altijd op zoek naar bekwame en enthousiaste werknemers. Als u geïnteresseerd bent in een uitdagende job bij een internationaal, vooraanstaand en innovatief bedrijf, klik dan hier om onze vacatures te ontdekken en een deel van onze enthousiast en vriendelijk team te leren kennen!

Ontdek de carrièremogelijkheden bij EyeC

Contact Een demonstratie aanvragen +31 (0)74 2503533

Print of te delen pagina

Privacybeleid

Selecteer uw taal: