Expert in visionsystemen voor drukwerk inspectie en verpakkings industrie - EyeC Benelux nach oben

Over EyeC

Experts in vision systemen voor drukwerk inspectie en kwaliteitscontrole

Of u nu vouwdozen, etiketten, bijsluiters, flexibele verpakkingen of tubes gebruikt: De inspectiesystemen van EyeC garanderen u een volledige en feilloze kwaliteit van al uw drukwerkbestanden en -producten. 

nach oben

Waarom EyeC?

EyeC is de enige aanbieder die de kwaliteit van het drukwerk gedurende het hele productieproces bewaakt — van het eerste ontwerp tot aan het gedrukte eindproduct. Wij bieden onze klanten van over de hele wereld gebruiksvriendelijke, snelle en precieze inspectiesystemen voor artwork en drukwerk. Bovendien ondersteunen wij u bij de implementatie van uitstekende inspectieprocessen.

 

nach oben

Uitgebreid

Inspectiesystemen voor uw hele productieproces

Ontdek onze producten

Gebruikersvriendelijk

Gebruiksvriendelijke en ultrasnelle inspectiesystemen

Vraag een demonstratie aan

Glocal

Wereldwijd netwerk met lokale partners

Neem overal contact met ons op

nach oben

Waarom automatische drukwerk inspectie?

Door de inspectiesystemen van EyeC te gebruiken, bereikt u meer met uw kwaliteitscontroles. U controleert de drukkwaliteit van uw verpakkingen automatisch, eenvoudig en snel, en u weet zeker dat mankementen gesignaleerd worden voordat ze schade veroorzaken. 

 

nach oben

Volledige kwaliteitsbewaking

Geen fout ontsnapt meer aan uw aandacht

Hogere productiviteit

U signaleert en lost problemen snel en betrouwbaar op

Afvalreductie

U voorkomt herdruk en materiaaloverschot

Kostenbesparing

Uw productie is aanzienlijk efficiënter

Hogere tevredenheid

Geen terugroepingen, geen klachten, geen vertragingen

Nieuwe mogelijkheden

U voldoet aan de kwaliteitsvereisten van de meest veeleisende markten

nach oben

Voor kwaliteitsgerichte bedrijven

Wereldwijd worden er meer dan 1800 inspectiesystemen van EyeC gebruikt in de farmaceutische bedrijven, drukkerijen en cosmetica- en levensmiddelenproducenten in meer dan 51 landen. Onze systemen helpen bedrijven die op kwaliteit gericht zijn, om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

  • 20 van de 25 grootste farmaceutische bedrijven vertrouwen voor hun kwaliteitscontroles op de inspectiesystemen van EyeC.
  • De software van EyeC wordt ontwikkeld in overeenstemming met de geldende ISO 9001:2015, GMP, GAMP 5 richtlijnen en omvat alle benodigde functies voor controles die voldoen aan de standaard van de in U.S. FDA Title 21 CFR Part 11 opgenomen richtlijnen.

Ontdek onze oplossingen voor uw brancheLees de ervaringen van onze klanten

nach oben

We staan overal voor u klaar

Met meer dan 60 medewerkers in Hamburg (Duitsland) en sales- en servicepartners in meer dan 20 landen, zetten we ons er elke dag voor in om te zorgen dat de producten van onze klanten overal ter wereld gegarandeerd blijven van een onberispelijke drukkwaliteit.

Neem contact met ons op

nach oben

Al meer dan 15 jaar

In 2002 richtten dr. Ansgar Kaupp (gepromoveerde elektrotechnisch ingenieur), Dirk Lütjens (elektrotechnisch ingenieur) en Sören Springmann (ms. informaticus) EyeC GmbH in Duitsland.

Wat ooit als kleine start-up begon in Hamburg, groeide wereldwijd al snel uit tot een van de innovatiefste bedrijven op het gebied van de Vision Technologie. Het geheim van ons succes: een grote bereidheid om te innoveren, goed opgeleide en ervaren medewerkers en een goede relatie met onze klanten!

Word onderdeel van ons team

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: