100% conformiteit voor hoogkwalitatieve verpakkingenNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

100% conformiteit voor hoogkwalitatieve verpakkingen

EyeC richt zich dit jaar tijdens de Drupa op kopers en producenten van hoogkwalitatieve verpakkingen. De inspectie-experts zullen van 31 mei tot 10 juni massaal aanwezig zijn in Düsseldorf om de laatste ontwikkelingen in de kwaliteitscontrole van drukwerk te introduceren.

Ansgar Kaupp, CEO van EyeC, vertelt hierover: "We zijn nu in staat om kopers en producenten van hoogkwalitatieve vouwdozen efficiënte oplossingen te bieden voor een volledige kwaliteitscontrole. We zijn vooral in staat om aan hun drie grootste behoeftes te voldoen: volledige controle garanderen van uitgaande vouwdozen met complexe afwerkingen, productiekosten verlagen door kwaliteitscontroles die nog sneller uitgevoerd kunnen worden en een uitgebreid programma aan oplossingen aanbieden om dit op gepaste wijze in hun budget en omgeving te integreren."

Onder de innovaties die de bezoekers op de EyeC-stand (hal 3, stand 3A92) onder andere zullen ontdekken, zijn:

  • de EyeC ProofRunner Carton Pre-Feeder. Deze verplaatsbare en flexibele module kan gekoppeld worden aan elke vouwplakmachine. Op die manier kan de volledige kwaliteit van de verwerkte verpakkingsmaterialen voor levering gecontroleerd worden.
  • de EyeC ProofRunner Carton HiLight. Dit nieuwe systeem is beschikbaar voor alle producten van het EyeC ProofRunner Carton programma en controleert de kwaliteit van de meeste complexe vouwdozen, bijvoorbeeld. vouwdozen die folie- en reliëfdruk combineren, en biedt een antwoord op de vereisten die aan luxueuze verpakkingen gesteld worden.
  • de nieuwe EyeC Proofiler. Dit offline inspectiesysteem is volledig geoptimaliseerd. Op die manier kunnen samples razendsnel gecontroleerd worden. Grote gedrukte vellen van 750 x 1060 mm kunnen nu in minder dan 2 minuten gecontroleerd worden met een maximale nauwkeurigheid (600 dpi).

Bij een bezoek aan de stand van enkele grootte machineproducenten kunt u:

  • de recentste inline inspectiesystemen voor drukpersen van KBA en Manroland in werking zien. Deze inline systemen zijn volledig geïntegreerd in het productieproces, en controleren in realtime de drukkwaliteit en verlagen verspilling van materiaal en productiekosten.
  • ontdekken hoe u een volledige controle kunt uitvoeren op uitgaande vouwdozen. Met behulp van een controle die wordt uitgevoerd door een separate sorteerunit zoals die van Kohmann of die direct geïntegreerd wordt in de nieuwe vouwplakmachines zoals bij Kama, Masterwork en Vega.

Kortom is dit een afspraak die geen enkel firma wil missen als ze haar kwaliteit en productiviteit wil verhogen.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: