Arnaud Piat, winnaar van de inspectieuitdagingNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

Arnaud Piat, winnaar van de inspectieuitdaging

Tijdens Labelexpo Europe 2015 organiseerde EyeC een “inspectieuitdaging” en gaf het aan bezoekers de kans om een Apple iPad te winnen. De deelnemers werden uitgenodigd om handmatig printfouten in printsample op te sporen dat samengesteld was uit vier frontetiketten en vier backetiketten. Ze kregen drie minuten om de fouten op het deelnameformulier te identificeren en te omcirkelen.

Arnaud Piat, winnaar van de uitdaging

We kondigen met trots aan dat de winnaar van onze uitdaging Arnaud Piat is.  Arnaud is een Franse grafische ontwerper van het Agency Claire D.  Nadat hij tot winnaar gekozen was, zegde hij in een interview: "Dit was een heel interessante en innovatieve uitdaging. Dit soort waakzaamheid moet ik ook aan de dag leggen bij mijn taken." We feliciteren Arnaud en bedanken alle andere deelnemers van harte!

De beperkingen van handmatige controles

Ondanks alle goede intenties en concentratie wist geen enkele deelnemer alle fouten in de sample te vinden. De uitdaging maakte nog eens duidelijk dat handmatige controles niet volledig betrouwbaar zijn. Gelukkig zijn er de inspectiesystemen van EyeC die helpen om betrouwbaardere, snellere en eenvoudigere kwaliteitscontroles uit te voeren. “De software blijkt gebruiksvriendelijk te zijn.” zegt Arnaud Piat die de systemen van EyeC op Labelexpo Europe aan het werk heeft gezien. "Ik denk dat het een onmisbare tool is voor elke drukker."

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: