Een absolute noodzaak voor prepressNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

Een absolute noodzaak voor prepress

In Polen vertrouwt August Faller op de EyeC Proofiler Graphic om prepressbestanden te controleren. Bartosz Ciesiołkiewicz, productiemanager bij August Faller in Łódź deelt zijn mening over dit prepressinspectiesysteem: een logische keuze, bijna een standaard voor het Poolse filiaal van August Faller.

Als specialist in de productie van verpakkingen voor de farmaceutische industrie is August Faller een bedrijf met een rijke traditie op de internationale markt. De drukker heeft oog voor elk detail en is beroemd voor zijn hoge kwaliteit. Het bedrijf werkt wereldwijd met EyeC samen. Voor het Poolse filiaal was de EyeC Proofiler Graphic een logische keuze, bijna een norm.

Sinds wanneer gebruikt u de EyeC Proofiler Graphic?

We gebruiken de EyeC Proofiler Graphic sinds anderhalf jaar, praktisch sinds het begin van onze activiteiten. Het is een integraal deel van ons technologisch proces.

Het systeem werkt dus zoals verwacht?

We zijn er blij mee, vooral omdat het aan onze verwachtingen voldoet. We kunnen er zeker van zijn dat we exact drukken wat de klant verwacht.

Wat verwachten klanten?

Als een klant zijn ontwerp indient, verwacht hij dat het geprinte bestand trouw is aan het origineel. Klanten vertrouwen ons en daarom nemen we verantwoordelijkheid op voor de taak. Bij het voorbereiden van een bestand voor goedkeuring kan een operator onbewust elementen toevoegen of andere vergeten - zulke dingen gebeuren. Onze taak is het om zulke fouten zo snel mogelijk op te sporen. Snelheid en precisie is wat ertoe doet.

Hebben merkeigenaars en dan vooral farmaceutische bedrijven die vaak als de meest veeleisende en minutieuze klanten beschouwd worden, vaak zulke systemen?

Ja. Onze klanten zijn zich terdege bewust van de effectiviteit van inspectiesystemen en ze hebben doorgaans hun eigen, compatibele - wat betreft resultaat - oplossing. Dit maakt onze samenwerking eenvoudiger en sneller. De farmaceutische industrie waardeert zulke oplossingen. Het is een ideale markt voor ons aangezien er in kwaliteit geïnvesteerd wordt.

Was de installatie van de EyeC Proofiler Graphic dan absoluut noodzakelijk?

Absoluut. In deze industrietak is elk detail van belang en het product moet van de hoogste kwaliteit zijn. De kwaliteitsvereisten in de productie van verpakkingen voor de farmaceutische industrie zijn speciaal en onze Poolse markt begint dit te begrijpen en overeenkomstig te handelen.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: