EyeC biedt automatische prepress-inspectie binnen de HYBRID Software-workflowNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

De EyeC Driver integreert de prepress-inspectietechnologie van EyeC in de CLOUDFLOW van HYBRID Software.

EyeC biedt automatische prepress-inspectie binnen de HYBRID Software-workflow

Tegenwoordig moeten prepress-studio's kwaliteitscontroles uitvoeren om de nauwkeurigheid van hun werk, vooral voor farmaceutische producten, te garanderen. Om de inspectieprocessen te stroomlijnen hebben EyeC en HYBRID Software onlangs de EyeC Driver uitgebracht, een nieuwe toepassing die EyeC's state-of-the-art PDF controletechnologie voor .pdf's - de EyeC Proofiler Graphic - integreert in CLOUDFLOW-software van HYBRID.

Met de EyeC Driver verminderen de prepress-studio's de aan kwaliteitscontroles bestede tijd, moeite en geld. Door de integratie worden de inspectieprocedures binnen de CLOUDFLOW automatisch ingeschakeld en daarbij worden taakgegevens, bestanden en inspectieparameters uit het workflowsysteem gehaald. Prepress-bestanden worden automatisch geïnspecteerd en worden vrijgegeven als ze overeenkomen met het goedgekeurde artwork. Prepress-operators hoeven alleen in te grijpen als er afwijkingen worden gedetecteerd. In de werkomgeving wordt een taak weergegeven die de EyeC Proofiler Graphic opent voor een eenvoudige controle van discrepanties.

De EyeC-software controleert de volledige inhoud van de prepress-bestanden, vergeleken met het goedgekeurde artwork. Tekst, grafische afbeeldingen, braille en 1D- en 2D-codes worden in een enkele inspectiecyclus gecontroleerd. Gebruikers kunnen zoveel inspectieprocedures aanmaken als nodig is om bijvoorbeeld prepress-bestanden te vergelijken met bestanden van klanten, one-up met step-and-repeat-bestanden of met verschillende versies van een bestand. Ze volgen consistente controleprocedures zonder handmatig ingrijpen.

"We zijn blij dat we onze controletechnologie in CLOUDFLOW kunnen integreren en zo de beste inspectiemogelijkheden kunnen combineren met moderne workflowprocessen", aldus dr. Ansgar Kaupp, CEO van EyeC Gmbh. Christopher Graf, Chief Marketing Officer van HYBRID Software voegt hieraan toe: "Bij HYBRID Software ligt de focus altijd op automatisering en efficiëntie. Daarom zijn we blij dat we met EyeC een applicatie hebben ontwikkeld die de kwaliteitscontroles stroomlijnt en de betrouwbaarheid versterkt."

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: