EyeC integreert afstandmeting in de drukwerk-inspectiesystemenNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] Check all distances within and between items with the EyeC distance measurement option

EyeC integreert afstandmeting in de drukwerk-inspectiesystemen

Met de inspectiesystemen van EyeC kunnen drukkerijen en hun klanten hun eindproducten nu ook meten. In slechts één inspectiecyclus kunnen de oplossingen van EyeC automatisch alle relevante afstanden van alle items controleren. Hierdoor kunnen bedrijven garanderen dat alle druk objecten juist gepositioneerd zijn en dat stanslijnen de juiste afstand hebben. Zelfs producten met afwijkende vormen zoals labels voor medische apparaten kunnen automatisch gemeten worden.

Eenvoudig de gewenste afmetingen instellen

De functie ‘afstandmeting’ is beschikbaar voor zowel de EyeC Proofiler Graphic (pre-press inspectie) als de EyeC Proofiler DT Enhanced (samples testen). De software controleert alle door de gebruiker gedefinieerde afstanden binnen het specifieke item, evenals de afstanden tussen de items. De operator kan een willekeurig aantal te meten afstanden instellen. De automatische edge detectie maakt de opstelling eenvoudig en betrouwbaar.

Automatisch opmeten van alle printelementen

Tijdens de afmetingsinspectie vergelijkt het systeem alle items met de voorgedefinieerde waarden. Het systeem waarschuwt de operator automatisch zodra een meting buiten de tolerantie valt. Door het aangeven van extra waarschuwingen wordt ervoor gezorgd dat tijdige corrigerende maatregelen mogelijk zijn, voordat er drukfouten optreden. Aan het einde van de inspectie levert het systeem een uitgebreid rapport met alle inspectieresultaten.

Technisch afstandmetingen gecombineerd met drukwerk inspectie

Om nog meer tijd te besparen, kunnen drukkerijen en hun klanten afstandsmetingen uitvoeren in combinatie met hun PDF- of drukwerkinspectie. In slechts één inspectiecyclus meet het systeem de verschillende afstanden in het drukwerk en voert het kwaliteitscontroles uit, zoals de verificatie van tekst en afbeeldingen.

Gebruikersvriendelijk en eenvoudig op te halen voor herhaal opdrachten 

Een technische tekenstijl weergave zorgt voor een intuïtieve set-up en bediening. Met de functie opslaan van maskers kunnen de meetinstellingen voor herhaal opdrachten opnieuw worden gebruikt.

Tijdsbesparing ten opzichte van handmatige controle

“De tijdsbesparing voor het automatische meten van afstanden ten opzichte van handmatig meten is gigantisch’, vertel Oliver Peitzner, productmanager voor EyeC Proofiler-systemen. “Een van onze klanten waarmee we deze functie hebben ontwikkeld, was in staat om de tijd voor het meten van een belangrijke opdracht van ongeveer 17 uur te verminderen naar minder dan zes uur. Bij herhaalopdrachten daarna duurde de inspectie voor dezelfde metingen zelfs maar vijf minuten omdat men gebruik kon maken van de reeds opgeslagen templates.”

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: