EyeC introduceert nieuwe kwaliteitscontroleoplossingen voor verpakkingen van sigaretten en tabakNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] EyeC solutions for a quick and automated inspection of cigarette and tobacco packs

EyeC introduceert nieuwe kwaliteitscontroleoplossingen voor verpakkingen van sigaretten en tabak

EyeC introduceert nieuwe oplossingen voor een snelle en geautomatiseerde inspectie van verpakkingen van sigaretten en tabak. De strikte wetgeving voor verpakkingen van sigaretten en tabak dwingen fabrikanten tot nog betere kwaliteitscontroles. Eén van de belangrijke uitdagingen is het verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van gezondheidswaarschuwingen. Dankzij EyeC-inspectiesystemen kunnen fabrikanten nu eenvoudig in elk productiestadium kwaliteitscontroles uitvoeren en controleren of hun verpakkingen van sigaretten en tabak volledig voldoen aan wettelijke vereisten.

Eén van hoofdonderdelen van de nieuwe oplossingen van EyeC is de EyeC inspectie-tool voor gezondheidswaarschuwingen, de HWIT. Met de EyeC HWIT kunnen gebruikers snel en eenvoudig een samengevoegd bestand maken met daarin alle compatibele gezondheidswaarschuwingen waarbij dit bestand vervolgens dient als referentie tijdens inspecties. Een belangrijk voordeel van de software is dat gebruikers gezondheidswaarschuwingen kunnen toewijzen en combineren die rechtstreeks afkomstig zijn van bibliotheken met documenten voor gezondheidswaarschuwingen — zoals algemene waarschuwingen, bijkomende waarschuwingen en informatie op zijkanten — en deze automatisch in hun artwork-bestanden kunnen opnemen. De rotatie van gezondheidswaarschuwingen wordt ook getest tijdens de pre-press.

Met behulp van dit beveiligde referentiebestand en de EyeC-inspectiesystemen kunnen gebruikers een uitgebreide inspectie uitvoeren op onder meer artwork en gezondheids-waarschuwingen. Bij de pre-press kunnen ze de EyeC Proofiler Graphic gebruiken voor de automatische controle van afdrukbestanden (one-up of step-and-repeat-bestanden). Tijdens en na het printen kunnen ze de EyeC Proofiler gebruiken om geprinte monsters snel te controleren. EyeC-systemen detecteren alle problemen automatisch en inspecteren de complete inhoud van bestanden of geprinte monsters. Tekst, grafische afbeeldingen, gezondheidswaarschuwingen en 1D- en 2D-codes worden in een enkele inspectiecyclus gecontroleerd. Alle afwijkingen worden duidelijk aangegeven zodat gebruikers alle kwaliteitsissues onmiddellijk opmerken.

„Met de EyeC-inspectiesystemen en de EyeC-HWIT kunnen tabaksproducenten nu eenvoudig hun controles automatiseren en het terugroepen van producten voorkomen. Ze hoeven niet langer moeizame en ingewikkelde handmatige controles van gezondheidswaarschuwingen uit te voeren,“ aldus Oliver Peitzner, productmanager EyeC Proofiler. „Onze eerste productdemonstraties zijn een groot succes geweest. De behoefte aan automatisering en risicobeperking is in de tabaksindustrie nog nooit zo hoog geweest."

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: