EyeC. Meer dan kwaliteitscontrole!Nieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

EyeC. Meer dan kwaliteitscontrole!

Farmaceutische bedrijven, merkeigenaars en etiketproducenten die wil zorgen voor foutloze etiketten van hoge kwaliteit moeten een langskomen op de stand van EyeC op de Labelexpo Europe - hal 7 stand E53 – van 29 september tot oktober.

Vind de perfecte oplossing voor uw kwaliteitsuitdagingen

De expert in printinspectie, EyeC, biedt een volledig gamma aan inspectiesystemen waaronder drukwerk- en prepresscontrolesystemen en offline en inline printinspectiesystemen. Vanaf het eerste drukwerkbestand tot de uiteindelijk geprinte etiketten biedt ons systeem een oplossing voor bedrijven die eenvoudigere, snellere en betrouwbaardere kwaliteitscontroles willen uitvoeren.

Bezoek onze stand en neem deel aan demonstraties en ontdek hoe onze kwaliteitscontrolesystemen tijd helpen besparen, tevredenheid helpen verbeteren, verspilling verminderen en de totale kosten verlagen.

Demonstraties kunnen op aanvraag voor al onze systemen gegeven worden.
Neem contact op met Jennifer Radau om een afspraak te maken: Jennifer.Radau@EyeC.de, +49 40 226 3555-112.

Geplande demonstraties voor de EyeC ProofRunner Label:
dinsdag tot donderdag om 11 u, 12 u, 14:30 u, 16:30 u
vrijdag om 11 u, 12 u, 14:30 u.

Ontdek de recentste nieuwigheden in onze printinspectietechnologie

Onder het motto “eenvoudiger, sneller, veiliger” heeft EyeC heel wat nieuwe functies ingevoerd in het volledige productgamma. Een van deze nagelnieuwe functies is volledige inspectie van samengestelde taken. Tot nu toe vormde het printen van verschillende etiketten een probleem voor inspectiesystemen, vooral als je deze wilde controleren met een goedgekeurde PDF, wat op zich een belangrijke functie is. Nu kunnen etiketdrukkers taken voor de volledige productierun controleren met een goedgekeurde PDF met een druk op de knop, bv. etiketten voor voor- en achterkant.

Bovenop verhoogde automatisering profiteren inspectiesystemen van EyeC van verbeterde hardware voor verbeterde prestaties inzake snelheid en accuraatheid. Dit omvat nieuwe scanners voor het EyeC Proofiler-gamma, de offline inspectiesystemen die printsamples controleren bij het voorbereiden van drukwerk of verificatie van binnenkomend materiaal en nieuwe camera's voor het EyeC ProofRunner-gamma, de inline inspectiesystemen die de printkwaliteit tijdens de productierun garanderen.

Neem deel aan onze “inspectieuitdaging”

Bezoek ten slotte onze stand en grijp uw kans om deel te nemen aan onze “inspectieuitdaging” en win een iPad Air 2! Lees hier de voorwaarden.

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten!

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: