Nieuwe controlesoftware ProofText voor artwork van EyeCNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

Nieuwe controlesoftware ProofText voor artwork van EyeC

Hamburg, 25 maart 2021. EyeC brengt de nieuwe, sterk geautomatiseerde, online controlesoftware ProofText wereldwijd op de markt. ProofText is bedoeld voor de controle en revisie van het oorspronkelijke artwork, en moet ervoor zorgen dat het aanmaken van artwork en het drukvoorbereidingsproces voor creatieve bureaus, drukvoorbereidingsbedrijven, farmaceuten, FMCG-bedrijven, maar ook label- en verpakkingsdrukkerijen sneller verloopt door een korter eindrevisieproces. Zo helpt het om dure fouten te voorkomen.

"ProofText kan teksten tot 50% sneller controleren dan vergelijkbare systemen op de markt, dankzij het sterk geautomatiseerde tekstvergelijkingsproces, het hoogste gebruiksgemak in zijn klasse en een efficiënte evaluatie," vertelt Dominique Elsen, productmanager EyeC. "ProofText wordt vooral gebruikt voor het vergelijken van teksten met oorspronkelijke versies van artworkdocumenten (zoals PDF) of andere documenten, waarbij de software verschillen vindt en evalueert."

 

Eenvoudige eindcontrole van uw artwork

ProofText is intuïtief, en maakt gebruik van een intelligent algoritme en een innovatieve gebruikersinterface. Het werkt met eenvoudige tools, zodat elke gebruiker overal en efficiënt ingewikkelde documenten en artwork kan controleren en evalueren, zonder uitgebreide training. Het controleert van tevoren op grote fouten en voorkomt daarmee hoge kosten later in het proces.

ProofText is speciaal ontwikkeld voor artwork met veel tekst of in meerdere talen op producten als vouwdozen, labels, folders, brochures en flexibele verpakkingen. Voor een hoge kwaliteit vanaf het moment dat het artwork wordt gecreëerd wordt live-text (Unicode) uit teksten en informatiebestanden (zoals Word, HTML en QRD-templates) vergeleken met het oorspronkelijke artwork-bestand of proefdrukbestand (PDF). De revisiecontrolecyclus voor artwork is korter omdat de live-text van een PDF met een PDF met verschillende revisies wordt vergeleken.

ProofText controleert tekstinhoud op verschillen door verwijderde, ingevoegde of gewijzigde tekst en op veranderingen in de tekstopmaak (vetgedrukt, schuingedrukt, lettergrootte en lettertype). Meerdere pagina's, documenten, bestandsformaten en talen kunnen tegelijkertijd in één keer worden gecontroleerd.

 

Virtuele demonstraties nu beschikbaar

Als u het gebruiksgemak en de belangrijkste kenmerken van de ProofText-software graag virtueel aan het werk wilt zien, neem dan contact op met uw plaatselijke EyeCvertegenwoordiger of direct met EyeC via Sales@EyeC.de.

We kunnen ook virtuele demonstraties van het complete productaanbod van EyeC voor artworken drukvoorbereidingscontroles, en van offline en inline controles regelen.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: