EyeC toont de snelste inspectietechnologie voor etiketten tijdens Labelexpo Europe 2017Nieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux

[Translate to Dutch:] EyeC presents 100% print inspection systems for labels at Labelexpo Europe 2017

EyeC toont de snelste inspectietechnologie voor etiketten tijdens Labelexpo Europe 2017

EyeC presenteert van 25 tot en met 28 september 2017 op de Labelexpo Europe in Brussel zijn snelste inspectiesystemen voor drukwerkinspectie van etiketten en flexibele verpakkingen. De nieuwe inspectie-oplossingen ondersteunen de meest geavanceerde processen en stellen de drukwerkkwaliteit gedurende het gehele productieproces veilig.

In hal 4 stand C61 laat de specialist voor drukwerkinspectie, het in-line inspectiesysteem EyeC Proofrunner Label  in actie zien. Het systeem staat garant voor 100%, drukwerkinspectie, direct op de drukpers — of op de rewinder en op maximale snelheid. Aldus inspecteert de EyeC ProofRunner Label zelfs op de snelste rewinder met een snelheid van 600 meter per minuut, de drukwerk van alle etiketten of flexibele verpakkingen.

De EyeC Quality Link zorgt voor de integratie en optimalisatie van de inspectieprocessen — van het drukken tot de verdere afwerking. De resultaten van de drukwerkcontrole op de drukpers worden geëvalueerd op een extern inspectiestation en vervolgens doorgegeven aan de rewinder, die met behulp van de EyeC software automatisch stopt bij de afgekeurde etiketten. Zo kan op de drukpers sneller gereageerd worden en kan vervolgens duur afgekeurd afval vermeden worden. Tegelijkertijd kan de rewinder als gevolg van minder stops sneller lopen. 

De nieuwe EyeC Workflow Integratie automatiseert de PDF-test in de pre-pressfase, door het betrekken van de inspectiesoftware EyeC Proofiler Graphic in workflow systemen, zoals Esko Automation Engine. Het workflow systeem activeert de inspectieprocessen automatisch,  EyeC Proofiler Graphic leest de benodigde taakgegevens, databestanden en ook de inspectieparameters uit het workflow systeem en levert vervolgens de testresultaten.

Daarnaast presenteert EyeC de off-line drukwerk inspectiesystemen. De EyeC Proofiler 400 DT voert in slechts 30 seconden een uitgebreide kwaliteitstest uit van samples in max. A3-formaat tegen meerdere goedgekeurde sjablonen. De EyeC ProofilerContent zorgt voor een gemakkelijke en veilige drukwerk inspectie.

"Wij bieden nu al meer dan 15 jaar drukwerkinspectiesystemen voor de etikettenindustrie. Tegenwoordig zijn we de enige aanbieder op de markt, die de drukwerkkwaliteit in het hele productieproces veilig stelt - van het eerste artwork werkbestand tot het voltooid drukwerk. Op de Labelexpo Europe van dit jaar kunnen wij onze klanten nu nog snellere inspectiesystemen ter ondersteuningen van de meest geavanceerde geïntegreerde productieprocessen bieden", deelt Dr. Ansgar Kaupp, CEO der EyeC GmbH, mee.

nach oben

ContactEen demonstratie aanvragen+31 (0)74 250 2533

nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: