EyeC viert 15-jarig bestaan en een geslaagde Labelexpo Europe 2017Nieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] EyeC celebrates 15-year anniversary and a successful Labelexpo Europe 2017

EyeC viert 15-jarig bestaan en een geslaagde Labelexpo Europe 2017

Tijdens de Labelexpo Europe, die van 25 tot en met 28 september 2017 in Brussel plaatsvond, heeft EyeC het complete productassortiment van inspectiesystemen voor het gehele productieproces van etiketten en flexibele verpakkingen gepresenteerd. Op 26 september vierde EyeC dat het bedrijf 15 jaar bestaat en waren zakenpartners en klanten hartelijk uitgenodigd voor een cocktailreceptie bij de tot op heden grootste beursstand van het bedrijf. Bij het aansluitende feestelijke diner sprak de bedrijfsleiding haar dank uit voor de vele jaren van nauwe samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen.

Tijdens de beurs brachten vooral (be)drukkers van etiketten en flexibele verpakkingen uit Europa en Azië een bezoek aan de stand van EyeC en was er grote belangstelling voor het in-line-inspectiesysteem ProofRunner, dat zelfs in combinatie met de snelste rewinder perfect bedrukte etiketten en flexibele verpakkingen garandeert. Daarnaast constateerde EyeC dat er enorme vraag is naar de EyeC Quality Link, die een drukmachine en een rewinder met elkaar verbindt voor maximale productiviteit en optimale kwaliteitscontrole. Ook de nieuwe EyeC Workflow Integration wekte grote belangstelling onder het beurspubliek. Dit systeem integreert een geautomatiseerde PDF-controle tijdens de drukvoorbereidingsstap in workflowsystemen als Esko Automation Engine. Op die manier stelt EyeC klanten in staat de kwaliteitscontrole geïndividualiseerd in eigen workflowsystemen te integreren.

“Wij zijn er trots op dat wij onze klanten met inspectiesystemen voor hun geavanceerde workflowsystemen, machines en technologieën over de gehele lengte van het productieproces kunnen beleveren”, aldus Dr. Ansgar Kaupp, CEO van EyeC. “Zonder de vele jaren van nauwe samenwerking hadden wij onze klanten nu niet kunnen voorzien van deze geïndividualiseerde, gebruiksvriendelijke oplossingen. EyeC zal ook in toekomst staan voor innovatieve en gebruiksvriendelijke inspectiesystemen.”

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: