EyeC ziet zeer positieve resultaten na de InterpackNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] EyeC presents at Interpack newest inspection solutions for in-line and off-line print inspection

EyeC ziet zeer positieve resultaten na de Interpack

EyeC heeft een zeer interessante beurspresentatie gehad op de afgelopen Interpack, welke bekend staat als de grootste vakbeurs voor de verpakkingsindustrie. De fabrikant van drukwerk inspectiesystemen ervaarde een stijgend aantal bezoekers op de stand en heeft talrijke interessante gesprekken gevoerd met internationale bedrijven uit de drukwerk, pharma, cosmetische en voedsel industrie.

Bijzonder belangstelling gold voor het In-line Inspectiesysteem EyeC ProofRunner Carton Pre-Feeder en het Off-Line-Inspectie systeem EyeC Proofiler 1200 DT. Beide oplossingen beantwoorden aan de hoogste norm voor kwaliteit en productiviteit. De EyeC ProofRunner Carton Pre-Feeder kan eenvoudig aangesloten worden op een bestaande vouwplakmachine zodat de gehele kartonnage productie geinspecteerd kan worden. De EyeC Proofiler 1200 DT wordt gebruikt in drukkerijen voor steekproefgewijs testen van medium sheets gedurende het drukken, maar ook door de pharmaceutische en branding industrie voor snelle batchtesten van alle bedrukte materialen.

"De positieve internationale respons op onze producten laat zien dat we met onze innovaties een antwoord bieden op de dringende vraag van onze klanten naar een veilige kwaliteitscontrole bij volle productiviteit", zegt Ansgar Kaupp, CEO van het bedrijf, tevreden. "Onze bezoekers waren vooral onder de indruk, dat wij als enige aanbieder met onze inspectiesystemen het gehele drukgebied beslaan, van de eerste drukwerk file tot en met de qualiteitscontrole van het eind product.”

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: