Farma-conforme inspectieoplossingen op de Pharmapack 2020Nieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

Op de Pharmapack 2020 introduceert EyeC farma-conforme inspectieoplossingen

Farma-conforme inspectieoplossingen op de Pharmapack 2020

Van 5 tot 6 februari zal EyeC op de Pharmapack 2020 in Parijs de moderne inspectieoplossingen presenteren. De gepresenteerde systemen worden gebruikt als de meest betrouwbare kwaliteitscontrolesystemen voor farmaceutische verpakkingen.

Tijdens live demonstraties zullen bezoekers meer informatie krijgen over de nieuwste farma-conforme oplossingen van EyeC. De inspectiesystemen, ontwikkeld volgens de farmaceutische richtlijnen, voldoen aan de laatste eisen op het gebied van gegevensintegriteit en veiligheid en het audittraject biedt een nog betere procesbetrouwbaarheid. De gepresenteerde Pharma Workflow, inclusief een reviewer workflow, een elektronische handtekening en de EyeC Audit Trail Viewer, ondersteunt de integratie van de inspectiesystemen in bestaande processen van farmaceutische bedrijven. Met het EyeC Review Station kunnen inspecties, door een beveiligde database en op basis van het principe van dubbele controle, onafhankelijk van tijd en plaats worden uitgevoerd. De inspectieprocessen kunnen eenvoudig in bestaande processen worden geïntegreerd zodat een maximale veiligheid en efficiëntie verzekerd is.

Op stand F74 in hal 7.2 zullen ook farmaceutische bedrijven en drukkers zich kunnen overtuigen van de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de kwaliteitscontrolesystemen voor inkomende en uitgaande controles. De EyeC Proofiler Content ondersteunt de revisie van artworkbestanden en de EyeC Proofiler Graphic wordt gebruikt voor bestandscontroles in de prepress-fase. Daarnaast wordt de EyeC Proofiler 400 DT Enhanced gebruikt voor drukproeftesten tot 317 x 470 mm (12,5 x 18,5") en de EyeC Proofiler 600 DT voor 630 x 469 mm (24,8 x 18,4"). Naast de gedemonstreerde off-line inspectiesystemen biedt EyeC ook informatie over oplossingen voor 100% kwaliteitscontrole bij het bedrukken en verwerken van farmaceutische verpakkingen.

"Na het succes van vorig jaar zijn we blij dat we farmaceutische bedrijven en hun drukkers op de Pharmapack opnieuw kunnen overtuigen van onze gedetailleerde inspectieoplossingen", aldus dr. Ansgar Kaupp, CEO van EyeC Gmbh. "Vanaf onze oprichting in 2002 is een van onze grootste verantwoordelijkheden het ondersteunen van farmaceutische bedrijven bij het waarborgen van testprocessen en het implementeren van solide controles. "Als jarenlange partner van de industrie bieden wij de meest complete en veilige oplossingen voor drukinspecties die er op de markt zijn, en wij zijn er trots op, deze opnieuw in Parijs te presenteren."

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: