Interpack 2017: inspectieoplossingen voor volledige uitgangscontrole van vouwdozenNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] EyeC presents its newest in-line and off-line inspection solutions at Interpack 2017

Interpack 2017: inspectieoplossingen voor volledige uitgangscontrole van vouwdozen

EyeC stelt van 4 tot 10 mei 2017 zijn nieuwste inspectiesystemen voor op de Interpack in Düsseldorf. Het bedrijf toont bezoekers in hal 11 op stand F48 de nieuwste in-line-inspectiesystemen voor de volledige controle van vouwdozen, luxeverpakkingen en inspectieoplossingen voor offline controle van middelgrote steekproeven.

EyeC toont de EyeC ProofRunner Carton Pre-Feeder in actie op de vouwplakmachine Starlet van Kohmann. Met dit flexibel inspectiesysteem kunnen producenten van vouwdozen de modernste technologieën direct in hun bestaande processen gebruiken zonder dat de bestaande vouwplakmachines vervangen moeten worden. De Pre-Feeder kan eenvoudig met elke vouwplakmachine gecombineerd worden. Het inspectiesysteem controleert zelfs bij volle snelheid de drukkwaliteit van teksten, artwork, kleuren, foliebedrukking als ook 1D- en 2D-codes op het volledige oppervlak van de vouwdoos. Foutieve dozen worden via de ejector van de vouwplakmachine uitgeworpen voordat de oplage aan de klant geleverd wordt.

Voor hoog veredelde materialen zoals uiterst complexe luxe vouwdozen biedt EyeC een innovatieve oplossing met de EyeC ProofRunner Carton HiLight: Het systeem controleert in het bijzonder ook de speciale combinatie van hotfoil en blind embossing. Op de Interpack demonstreert EyeC de werking van dit inspectiesysteem op de sorteereenheid PrintChecker van Kohmann. Het in-line-systeem wordt ook als pre-feeder of retrofit aangeboden.

Bovendien stelt EyeC met de EyeC Proofiler 1200 DT de nieuwste technologie voor de snelste en veiligste kwaliteitscontrole van drukvellen voor. De nieuwe flat bedscanner is in staat om drukwerk tot 1270 x 915 mm te scannen en in slechts één inspectiecyclus te controleren aan de hand van een vrijgegeven PDF-bestand - en dat dubbel zo snel als vergelijkbare systemen. De EyeC Proofiler 1200 DT is eenvoudig te bedienen, wat vooral bij grote drukwerk sheets, dunne bijsluiters of flexibele verpakkingen van pas komt. Naast de controle van artwork en teksten in alle talen biedt de EyeC Proofiler 1200 DT ook andere opties zoals de controle van kleuren, 1D- en 2D-codes of blindenschrift (braille). EyeC Proofiler 400 DT, die de controle van vouwdozen of etiketten vereenvoudigt, wordt eveneens op Interpack tentoongesteld.

Bezoekers van de beurs die meer over de voordelen van een efficiënte kwaliteitscontrole willen horen, kunnen de inspectiesystemen van EyeC op Interpack in actie zien.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: