Meer omzet in de farmaceutische industrie dankzij professionele drukwerk controleNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] More sales in the pharmaceutical sector through professional print inspection with EyeC Proofiler

Meer omzet in de farmaceutische industrie dankzij professionele drukwerk controle

Vooral in de farmaceutische industrie stellen klanten op grond van bestaande richtlijnen zoals bijvoorbeeld BMP hoge eisen aan verpakkingsdrukwerk en dringen standaard aan op het gebruik van controlesystemen voor het waarborgen van een hoge printkwaliteit. Het gebruik van deze systemen kan ook met name in de farmaceutische industrie een belangrijke bijdrage aan het waarborgen van de hoge kwaliteits- en veiligheidseisen leveren - zoals blijkt uit het voorbeeld van Eson Pac.

Verfijnde drukwerk controle van farmaceutische etiketten

Eson Pac was in 2016 in gesprek met een groot internationaal farmaceutisch bedrijf voor de verdere productie van etiketten. Om de opdracht op de lange termijn veilig te stellen moest er aan een uitvoerige lijst van criteria voor een artwork- en off-line-controle worden voldaan. Eson Pac garandeerde op basis van het gebruik van een EyeC-icontrolesysteem zowel de vereiste controle van artwork in de pre-press, en ook de controle van de monsters tijdens het hele proces van de etikettendruk.

Het off-line-controlesysteem EyeC Proofiler 400 DT in combinatie met de Proofiler Graphic optie voldeed aan alle criteria die door het farmaceutische concern werden geëist. De EyeC Proofiler 400 DT voert een grondige analyse uit van monsters van een of meer vrijgegeven PDF-bestanden of een verwijzingsdruk. Door de Proofiler Graphic optie is daarnaast de grafische analyse van drukklare PDF-gegevens in de pre-press mogelijk.

Eson Pac zal zich in de toekomst nog sterker positioneren in de farmaceutica en belooft met het gebruik van het inspectiesysteem, dat voldoet aan ISO 9001, GMP, GAMP 5, en 21 CFR Part 11, meer orders.

Eenvoudige en veilige controle van artwork- en monsters

Op de vakbeurs Drupa 2016 in Düsseldorf had Eson Pac de stand van EyeC op de hoogte gesteld van een bezoek en gevraagd om een korte live-demonstratie van het off-line-controlesysteem direct in zijn Zwitserse productiefaciliteit. "Voor ons was bij de keuze van een geschikt controlesysteem, in aanvulling op de naleving van alle eisen van onze farmaceutische klanten, vooral een eenvoudiger en veiliger gebruik van het systeem erg belangrijk. Tijdens de demo overtuigde de Proofiler ons meteen: De kwaliteitscontrole tijdens de pre-press en tijdens het drukken is veel eenvoudiger, begrijpelijker en veiliger” legt Markus Güntert, site manager in Aesch, uit.

Daarnaast werd het bedrijf vanaf het begin overtuigd door de ondersteuning en service van EyeC: "Op grond van de professionele en snelle opleidingen waren onze medewerkers van de afdeling pre-press al na zeer korte tijd in staat de kwaliteitscontrole met succes uit te voeren“, aldus Güntert.

Sinds een half jaar voert het EyeC-systeem nu dagelijks de artwork-controles in de pre‑press en off-line-monstercontroles tijdens de etikettendruk uit en garandeert zo de naleving van de hoge kwaliteitsnormen bij Eson Pac.

Over Eson Pac AG

Eson Pac AG, gevestigd in Aesch, Zwitserland, is gespecialiseerd in het kwalitatief hoogwaardig drukken van etiketten en multi‑labels voor de farmaceutische en gezondheidszorgindustrie. Op de productielocatie in Aesch werken momenteel in totaal 80 medewerkers. Het bedrijf behoort tot de internationale Eson Pac-groep met hoofdkantoor in Veddige, Zweden. Het concern ontwikkelt, produceert en levert sinds 1967 verpakkingsoplossingen voor klanten uit diverse bedrijfstakken. Internationaal heeft het concern ongeveer 500 medewerkers en genereert een omzet van ongeveer 90 miljoen euro. Edson Pac biedt zijn farmaceutische klanten in aanvulling op ISO 9001, ISO 14001 en GMP ook de garantie van een kwaliteitscontrole door het gebruik van drukcontrolesystemen.

Ga voor meer informatie naar: www.esonpac.com

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: