Naamswijziging van de EyeC inline-inspectiesystemenNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] Name change for EyeC in-line inspection systems: New series name, same trusted expertise

Naamswijziging van de EyeC inline-inspectiesystemen

Om meer duidelijkheid te brengen in de steeds groeiende portfolio van in-line inspectiesystemen, opgericht in 2006, heeft EyeC besloten om de productnaam binnen de ProofRunner-productlijn in het eerste kwartaal van 2019 te wijzigen. Met een nieuwe naam en met dezelfde gebruikelijke betrouwbaarheid controleren de inspectiesystemen van de EyeC ProofRunner Web, EyeC ProofRunner Sheetfed, EyeC ProofRunner Carton Folder Gluer en EyeC ProofRunner Carton Sorter Serie 100% van de productie en dragen bij aan het voorkomen van productvermenging en onjuiste druk resultaten.

De EyeC ProofRunner-webserie is een inline inspectiesysteem dat de kwaliteit van elk type web-bedrukking controleert, zoals labels, bijsluiters en flexibele verpakkingen. Het controleert de afdrukkwaliteit rechtstreeks op de pers of op de re-winder. De EyeC ProofRunner Sheetfed-serie staat 100% drukwerkcontrole toe, bijvoorbeeld voor de productie van vouwdozen en bijsluiters. Het systeem is beschikbaar voor offset-vellenpersen, zoals die van Koenig & Bauer en Manroland Sheetfed, en vereenvoudigt de drukwerk controle aanzienlijk.

Voor 100% controle van de drukkwaliteit op een bestaande vouwplakmachine wordt de EyeC ProofRunner Carton Folder Gluer geïntegreerd in de vouwplakmachine of in combinatie met een flexibele voorzetmodule van bijvoorbeeld Kohmann of Versor gebruikt. Afgekeurde vouwdozen worden via de bestaande uitwerpinrichting van de vouwplakmachine verwijderd. Een alternatieve oplossing voor de controle van vouwdozen vormt de EyeC ProofRunner Carton Sorter Serie, welke wordt geïnstalleerd op een sorteereenheid. Het systeem inspecteert en sorteert 100% van de vouwdozen, zonder ze te beschadigen, vóór het lijmproces.

Als een complete leverancier van oplossingen voor drukwerk inspectie, helpen we onze klanten de kwaliteit van hun producten in alle fasen van het productieproces te bewaken, "zegt Nico Hagemann, Product Manager voor EyeC ProofRunner-systemen. "De focus ligt altijd op het verder ontwikkelen van onze producten en het flexibel aanpassen van onze portfolio." Daarom was het belangrijk om onze inline-oplossingen te hernoemen, zodat ze gemakkelijker te communiceren zijn met de klant, "voegt hij eraan toe.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: