Nieuwe farmaceutische workflow bij EyeC biedt veiligere testprocessen voor farmaceutische verpakkingenNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] New pharma workflow from EyeC offers secure auditing processes for pharmaceutical packaging

Nieuwe farmaceutische workflow bij EyeC biedt veiligere testprocessen voor farmaceutische verpakkingen

Het offline inspectiesysteem EyeC Proofiler biedt vanaf nu verbeterde workflows voor farmaceuten: De nieuwe versie 3.4 van de testsoftware voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van gegevensintegriteit, gegevensbeveiliging en audittraject bij de inspectie van farmaceutische verpakkingen. Farmaceutische bedrijven kunnen zo niet alleen snel en geautomatiseerd steekproeven nemen van hun drukwerk, maar ook de veiligheid van hun gegevens en processen verhogen. Alle gegevens kunnen bij volgende audits eenvoudig en veilig worden opgehaald en gepresenteerd.

Verbeterde gegevensbeveiliging en audittraject

De audittrajecten van de EyeC Proofiler bewaren alle voor een latere farmaceutische audit nodige gegevens van een inspectie. Bij gebruik in farmaceutische bedrijven kan pas met de inspectie worden begonnen nadat de betreffende opdrachtgegevens zijn ingevoerd. Elke afzonderlijke scan in het kader van het inspectieproces wordt gedocumenteerd, inclusief uitgevoerde continue scans. Farmaceutische bedrijven garanderen zo dat hun inspectie processen op elk moment op transparante wijze kunnen worden gecontroleerd.

Waarborgen van de gegevensintegriteit

Alle gegevens van een scanproces, inclusief alle gescande beelden, worden indien gewenst automatisch door het inspectiesysteem opgeslagen voordat ze worden weergegeven, om manipulaties te kunnen uitsluiten. Bovendien bevat de nieuwe testsoftware een bindende commentaarfunctie voor meerdere scans en wijzigingen aan parametersets.

Workflow met dubbele controle voor betrouwbare testprocessen

Met de workflow voor dubbele controle zorgt de EyeC Proofiler er ook voor dat een tweede operator volgens het vierogenprincipe de evaluatie van de eerste inspecteur controleert. Hij kan de reeds uitgevoerde inspectie in het testrapport of via de gebruikersinterface van de Proofiler weergeven en eventueel noodzakelijke wijzigingen aanbrengen.

Eenvoudige en begrijpelijke visualisatie voor audits en audit trail beoordelingen

De nieuwe versie van de Proofiler Software presenteert alle inspectiegegevens in een gemakkelijk te begrijpen audit trail. De gegevens zijn beschermd en kunnen niet worden gewijzigd. De audit trail is opgebouwd als een duidelijk gestructureerd CSV-bestand en kan gefilterd worden op categorieën en beoordelingen. Kritieke gebeurtenissen worden in het kader van de audit trail beoordeling onmiddellijk geïdentificeerd en kunnen worden becommentarieerd. De verbeterde visualisatie betekent een aanzienlijke tijdwinst tijdens de procescontrole zoals een audit.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: