Nieuwe Head of Service and Application bij EyeCNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

Nieuwe Head of Service and Application bij EyeC

Nieuwe Head of Service and Application bij EyeC

EyeC gaat zich sterker focussen op wereldwijde servicediensten en heeft de globale eindverantwoordelijkheid voor de serviceafdeling van de hoofdvestiging in Hamburg overgedragen aan Thomas Albers. Met haar inspectiesystemen is EyeC de enige aanbieder op de markt die de kwaliteit van drukwerk — bijvoorbeeld vouwdoosjes, etiketten, bijsluiters en flexibele verpakkingen — tijdens het hele productieproces waarborgt.

In zijn nieuwe functie als Head of Service and Application kan Thomas Albers terugvallen op ongeveer 20 jaar ervaring, o.a. op het gebied van de digitalisering van archiefmateriaal, en daarnaast brengt hij een schat aan kennis op het gebied van cameratechniek en het bewaren en verbeteren van digitale gegevens mee. Als Field Service Engineer heeft hij sinds oktober 2014 naam gemaakt als expert voor de offline controlesystemen bij EyeC (de Proofiler-serie). In zijn vorige functie als vervangend hoofd service was hij op het laatst verantwoordelijk voor het coördineren en prioriteren van wereldwijde serviceverlening en fungeerde hij als contactpersoon voor internationale klanten en distributiepartners. In zijn nieuwe functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor de afwikkeling van support- en softwareonderhoudscontracten, maar ook voor de kwaliteit van servicebezoeken en het personeelsbeheer van de afdeling.

“Door de toenemende complexiteit van de eisen die worden gesteld aan onze afdrukcontrolesystemen zijn flexibele dienstverleningsconcepten en snelle reacties op aanvragen van klanten noodzakelijker dan ooit tevoren. Om de hoge kwaliteit van onze service ook de komende jaren te kunnen waarborgen, zullen we ons scholingsconcept verder ontwikkelen en ons met het oog op de toekomst ook op personeelsgebied uitbreiden. Op die manier kunnen wij er als team zorg voor dragen dat EyeC ook in de toekomst als bekwame aanbieder met een uitstekende servicegerichtheid wordt gezien.” voegt Thomas Albers tot slot toe.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: