Quality Link combineert kwaliteitscontroles op drukpersen en Re-windersNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] EyeC Quality Link provides seamless quality control by connecting press and rewinder

Quality Link combineert kwaliteitscontroles op drukpersen en Re-winders

Met de nieuwe EyeC Quality Link is het mogelijk om met slechts één inspectiesysteem de drukkwaliteit en de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd het aantal misdrukken te verminderen. Het systeem gebruikt de informatie van de kwaliteitscontrole op de drukpers ook op de Re-winder, zodat drukkerijen hun drukpersen en Re-winder s niet langer van individuele inspectiesystemen hoeven te voorzien.

Het inline-inspectiesysteem op de pers garandeert 100% drukbeeldcontrole bij de volledige productiesnelheid. Tijdens het drukken worden alle etiketten gecontroleerd en fouten in het drukkbeeld direct weergegeven, zodat de drukker snel kan ingrijpen. Het inspectiesysteem telt de bruikbare etiketten, zodat de drukker de exacte hoeveelheid etiketten die nodig zijn voor de klantorder kan drukken. Op deze manier is overproductie niet langer nodig.

Met behulp van de EyeC Quality Manager kunnen de gegevens vervolgens op een werkstation onafhankelijk van de produktie unit worden geëvalueerd. Hierbij heeft de medewerker van de kwaliteitscontrole de mogelijkheid om aanvaardbare afwijkingen vrij te geven. Omdat hij een overzicht van de gehele order heeft, kan hij zijn beslissingen nemen op basis van de kwaliteitseisen van de klant en het te leveren materiaal. Hiermee wordt de kwaliteit van elke afgedrukte rol gecontroleerd en onnodig stoppen van de Re-winder voorkomen tevens wordt de hoeveelheid af te leveren materiaal gegarandeerd.

De inspectie resultaten worden vervolgens gebruikt om defecte etiketten op de Re-winder efficiënt en snel te verwijderen. De EyeC Finishing Manager gebruikt de hierbij vrijgegeven gegevens om de Re-winder automatisch op het punt te stoppen waar het defecte materiaal moet worden vervangen. De machine kan op maximale snelheid worden gebruikt en de operator kan vanwege het lagere aantal stops sneller en efficiënter werken. Bovendien wordt er gegarandeerd dat er alleen foutloze producten aan de klant worden geleverd.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: