Reynders koopt het duizendste printinspectiesysteem bij EyeCNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

Reynders koopt het duizendste printinspectiesysteem bij EyeC

De expert in printinspectiesystemen EyeC heeft onlangs zijn duizendste systeem verkocht: ProofRunner 450. De koper van dit inline inspectiesysteem is niemand minder dan Reynders Etiketten. De groep Reynders Label Printing die acht productievestigingen in Europa en Azië heeft, is wereldwijd bekend voor de kwaliteit van zijn etiketten. Onlangs werd de etiketdrukker verplicht om enkele inline printinspectiesystemen te vervangen en koos hij voor de oplossing die EyeC aanbiedt.

Nog meer dan een mijlpaal in de geschiedenis van EyeC is deze verkoop een voorbeeld van een langdurige samenwerking tussen twee specialisten die beide belang hechten aan innovatie en kwaliteit. John Lievens, Quality Manager bij Reynders Etiketten en verantwoordelijk voor de aankoop van de ProofRunner, zegt: "Uiteraard is het leuk om een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van EyeC te zijn. Wat we vooral waarderen, is de capaciteit van EyeC om samen met Reynders te evolueren. Op die manier staan we altijd op de voorgrond van de innovatie."

Van het negende naar het duizendste systeem

De samenwerking tussen de twee startte in 2005, enkele jaren nadat EyeC werd opgericht. Toen kocht Reynders een eerste EyeC Proofiler 400 om de kwaliteit van samples tijdens het printproces te controleren. Deze Proofiler was het negende systeem dat EyeC verkocht. Later kocht de drukker een andere Proofiler 400 die uitgerust was met braille-inspectie om aan de vereisten op de farmaceutische markt te voldoen.

Deze lange en positieve ervaring heeft Reynders gemotiveerd om ook voor inline printinspectie te vertrouwen op EyeC. Reynders Pharmaceutical Labels heeft enkele maanden geleden een eerste ProofRunner 450 geïnstalleerd. Het doel: alle labels voor farmaceutische opdrachten controleren en opnieuw controleren om ervoor te zorgen dat ze geen printfouten bevatten of fouten die gemaakt werden tijdens de prepress. De succesvolle samenwerking met EyeC heeft geleid tot de aankoop van deze tweede ProofRunner, deze keer door Reynders Etiketten.

Voor Johan Lievens is het succes van deze samenwerking te danken aan "de snelle samenwerking, de snelle implementatie van het systeem, de goede relatie met EyeC en de goede voorbereiding van deze installaties door beide partijen". Hij voegt hieraan toe: "We hoeven EyeC niet aan te raden. Gewoon al het feit dat we de EyeC ProofRunner gebruiken, spreekt voor zich". Met de EyeC ProofRunner heeft het Belgische bedrijf altijd de zekerheid dat het de kwaliteit levert die door de klanten vereist wordt.

Door continue innovatie en een sterke focus op zijn klanten is EyeC in twaalf jaar tijd een belangrijke partner geworden voor de kwaliteitscontrole in de verpakkingsindustrie. Vandaag is het bedrijf de enige aanbieder die alle aspecten van printinspectie aanbiedt: van print sample-inspectie tot volledige inline inspectie met inbegrip van prepressinspectie en recenter drukwerkinspectie.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: