Rustig kunnen slapen.Nieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] Michał Stanke from Edelmann Poland using the EyeC Proofiler Graphic

Rustig kunnen slapen.

Dankzij de EyeC Proofiler Graphic is Edelmann Poland zeker dat het geprinte bestanden kan produceren die voldoen aan de verwachtingen van de klant en dat het fouten in het drukwerk kan elimineren. De producent van vouwdozen met hoofdkantoor in Warschau is onderdeel van de Edelmann Group. De focus ligt op de farmaceutische en cosmetica-industrie en het Poolse bedrijf onderscheidt zich vooral door zijn hoge kwaliteit en moderne productieprocessen.

Met de EyeC Proofiler Graphic heeft Edelmann Poland zijn inspectieprocedures verbeterd. Het systeem heeft ook geholpen om de kosten voor prepresscontroles te verlagen, de productiviteit te verhogen en de veiligheid significant te verhogen - zowel voor de drukkerij als voor de klanten. Michał Stanke, inkoop- en veiligheidsmanager bij Edelmann Poland, geeft zijn feedback over de EyeC Proofiler Graphic.

Hoe verliepen kwaliteitscontroles bij u in het bedrijf voor de EyeC Proofiler Graphic geïmplementeerd werd?

Vroeger werden prepresscontroles visueel uitgevoerd door elementen in het ontwerp van de klant te vergelijken met de elementen in ons materiaal. Dit bood algemene informatie over de grafische elementen van een bepaalde verpakking of bijsluiter. Een corrector controleerde alle elementen, letter per letter. Op die manier zaten alle elementen van het model in ons materiaal. Dit was heel moeilijk werk met een hoog risico op fouten, vooral bij verpakkingen met meerdere talen (bv. Arabisch of Chinees) en farmaceutische of cosmeticaverpakkingen waar de juistheid van de informatie van cruciaal belang is.

Wat waren de meest voorkomende fouten?

De meest cruciale fouten werden soms over het hoofd gezien? Gelukkig gebeurde dit zelden en werden deze verder in het productieproces verder gecontroleerd waaronder ontbrekende tekst en wijzigingen aan de tekst en het lettertype.

Wat overtuigde u om de EyeC Proofiler Graphic te installeren?

Het verlangen om rustig te kunnen slapen! In alle eerlijkheid, de fouten die gemaakt werden, hoewel dit relatief zeldzaam was. Een andere belangrijke reden is ook de duur en de betrouwbaarheid van de inspectie. Het systeem biedt ons de mogelijkheid om het werk van onze prepress operatoren sneller en op een betrouwbaardere manier te controleren. Het is geautomatiseerd, daardoor zijn er geen "slechte" gewoonten, niemand heeft er invloed op en het voert het werk altijd op dezelfde, controleerbare manier uit in overeenstemming met de ingestelde parameters.

Wat is er veranderd sinds de installatie van dit systeem?

De inspecties duren minder lang en er worden meer kleine fouten gevonden die een klant of een patiënt niet kan vinden.

Moet de markt, namelijk de klanten, voordeel halen uit de mogelijkheden die dit systeem en dus uw bedrijf biedt en doet ze dat ook?

De interesse in het systeem is groot tijdens elke presentatie, audit of bezoek. Eenvoudig gezegd, het biedt een antwoord op vele vragen in verband met de betrouwbaarheid van inspecties en productveiligheid.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: