Succesvolle lancering van de EyeC Quality LinkNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

[Translate to Dutch:] EyeC Quality Link guarantees efficient in-line inspection workflows

Succesvolle lancering van de EyeC Quality Link

EyeC heeft een sterke vraag naar de EyeC Quality Link. Na de succesvolle presentatie op de Labelexpo Europe 2017 bestelden negen drukkerijen uit Europa, Azië en de VS de nieuwe oplossing voor de inline-inspectie van etiketten en flexibele verpakkingen.

De EyeC Quality Link combineert de financiële voordelen van een drukwerk controle op de drukpers met de kwaliteitsborging bij het afwerken. Het inspectiesysteem gebruikt de informatie van de kwaliteitscontrole op de drukpers ook op de rewinder, zodat drukkerijen hun drukpersen en rewinders niet langer van individuele inspectiesystemen hoeven te voorzien.

Op de drukpers garandeert het inline-inspectiesysteem EyeC ProofRunner een 100% drukwerk controle bij volledige productiesnelheid. Met behulp van de EyeC Quality Manager kunnen de inspectiegegevens van de drukpers vervolgens op een werkstation onafhankelijk van verdere verwerking worden geëvalueerd. De vrijgegeven inspectieresultaten worden aansluitend gebruikt om defecte etiketten op de rewinder efficiënt en snel te verwijderen.

“We zijn blij dat de EyeC Quality Link zo’n geweldige reactie op de markt heeft”, zegt Ralph Beier, Sales Director bij EyeC. “De meeste bestelling zijn afkomstig van bestaande klanten die nu hun inline-inspectie uitvoeren met de EyeC Quality Link. Dit is een geweldige bevestiging van de kwaliteit van onze inline-inspectiesystemen!”

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: