Terugblik Labelexpo Europe 2015Nieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

Terugblik Labelexpo Europe 2015

Labelexpo Europe 2015 was een groot succes voor EyeC. De handelsbeurs, die in Brussel van 28 september tot 2 oktober plaatsvond, heeft ons de kans geboden om onze toewijding aan de etiketbranche tentoon te stellen en onze volledige workflowoplossingen te tonen.

Bezoekers van over de hele wereld

Of ze nu van België, Frankrijk, de VS, Polen, India of een ander land afkomstig waren, bezoekers van over de hele wereld hebben aan onze stand halt gehouden om meer te weten te komen over de laatste nieuwigheden in printinspectie. “De beurs was drukker dan ooit tevoren”, zegt Keith Hill, de vertegenwoordiger van EyeC voor het VK en Ierland.

Een volledige workflowoplossing

Een dergelijk succes is doorgaans te danken aan het aantrekkelijke aanbod van EyeC. We hebben onze volledige workflowoplossing voor drukwerk, voorbereiding van drukwerk, volledige inline inspectie en binnenkomend labomateriaal voorgesteld. " Klanten die een bezoek aan onze stand hebben gebracht, waren onder de indruk van onze aanpak voor een totaaloplossing. Elke stap in de productie controleren met de PDF zorgt ervoor dat het juist is en juist blijft”, stelt Amir Gergis, de vertegenwoordiger van EyeC voor Australië en Zuidoost-Azië.

Nieuwe indrukwekkende functies

De bezoekers waren enthousiast over onze nieuwe functies. Het innovatieve gebruik van een PDF-bestand zorgt voor echte toegevoegde waarde inzake automatisering en betrouwbaarheid. Deze twee eigenschappen zorgen ervoor dat EyeC-systemen bijna onmiddellijk gebruiksklaar zijn. Zo kunnen etiketdrukkers nu met een klik samengestelde taken controleren met een overeenkomstige PDF. De EyeC ProofRunner Label kan ook de informatie in het PDF-bestand gebruiken om een automatische inline inspectie uit te voeren met verschillende gevoeligheden.

Meer dan kwaliteitscontrole

Ansgar Kaupp, CEO van EyeC, zegt: "Bij EyeC leveren we meer dan kwaliteitsgarantie. We zorgen voor besparingen bij middelen, tijd en materiaal. We bieden oplossingen die kwaliteitscontroles eenvoudiger maken en de tevredenheid van gebruikers en klanten verhogen. We helpen merken vertrouwen op te bouwen en nieuwe markten te bereiken."

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: