Uitgebreide drukwerk inspectieoplossingen op de Labelexpo Europe 2019Nieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

Uitgebreide drukwerk inspectieoplossingen op de Labelexpo Europe 2019

Uitgebreide drukwerk inspectieoplossingen op de Labelexpo Europe 2019

Gedurende de Labelexpo Europe, van 24 - 27 september in Brussel, zal EyeC de uitgebreide productportfolio presenteren voor de inspectie van etiketten, bijsluiters en flexibele verpakkingen.  EyeC’s nieuwste systemen bieden oplossingen voor de kwaliteitscontrole voor alle formaten (van klein tot groot) en materialen (papier, flexibel of aluminiumfolie). Deze oplossingen garanderen de hoogste kwaliteits- en conformiteitsnormen gedurende het gehele productieproces, verbeteren de processen en verlagen de kosten.

Op stand C61 in hal 4 zal EyeC zijn bekende oplossingen presenteren voor het inspecteren van artwork (Proofiler Content) en pre-press controleoplossingen (Proofiler Graphic); deze garanderen de kwaliteit van bestanden en versnellen het goedkeuringsproces. Het bedrijf toont ook de nieuwste ontwikkelingen voor pre-press inspecties binnen moderne workflows, zoals Esko Automation Engine. Daarnaast introduceert EyeC een nieuw geavanceerd proces waarmee de EyeC-software informatie uit prepressworkflows of inslagsystemen kan ophalen om eenvoudig items van een gecombineerde job te vinden en de inspectie van step-and-repeat-bestanden of gedrukte producten te versnellen.

EyeC zal ook live demonstraties geven van zijn snelle en eenvoudig te configureren in-line inspectiesystemen voor drukwerk monitoring op een pers of een rewinder. Bezoekers kunnen de EyeC ProofRunner Web zien, geïnstalleerd op een Jurmet Langer 3 rewinder, smalbaan inspectie. Ook is de EyeC Quality Link te zien op een Rotoflex VSI 440 rewinder. Met de EyeC Quality Link kunnen drukkerijen de productiekosten verlagen en tevens een algehele kwaliteitscontrole bij maximale productiviteit garanderen door de drukkwaliteit op de pers te controleren en het defect materiaal op de rewinder te verwijderen met behulp van de inspectiegegevens van de pers. Het bedrijf zal ook informatie geven over de nieuwe in-line oplossingen voor breedbaan-inspecties tot 1700 mm.

Voor het eerst zal EyeC op de Labelexpo de EyeC Proofiler 1200 DT presenteren. Met een scanformaat tot 1270 x 915 mm (50" x 36") controleert het systeem sampels zoals breedbaan controles; daarmee is het een aanvulling op de bekende inspectietsystemen, EyeC Proofiler 400 DT Enhanced en EyeC Proofiler 600 DT, welke ook op de beurs zullen worden getoond. De Proofiler DT-serie helpt bedrijven bij het vroegtijdig herkennen van drukfouten tijdens het persklaar maken, het regelmatig controleren van de uitvoer van meerdere persen of het uitvoeren van een efficiënte uitgaande of inkomende kwaliteitscontrole. Naast de gebruikelijke inspectiefuncties zal EyeC ook zijn unieke mogelijkheden demonstreren, bijvoorbeeld de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van afstandsmetingen. Met deze optie kunnen technische metingen worden uitgevoerd, inclusief het inspecteren van etiketmarges zodat dat de matrijs in de verdere verwerking past.

"Met gepaste trots presenteren we op de Labelexpo Europe ons brede scala aan kwaliteitscontrole-oplossingen", aldus dr. Ansgar Kaupp, CEO van EyeC Gmbh. "Met onze uitgebreide portfolio en unieke inspectiemogelijkheden ondersteunen wij de nieuwste eisen van drukkers, farmaceutische bedrijven en levensmiddelenproducenten", zo voegt hij toe.

Bezoek ons op Labelexpo Europe 2019

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: