Verzekerde kwaliteit voor luxe vouwdozenNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

Verzekerde kwaliteit voor luxe vouwdozen

EyeC zet succesvol in op de kwaliteitsbehoeften van vouwdoosfabrikanten, met een flexibele en innovatieve oplossing. Het nieuwe kwaliteitscontrolesysteem dat door het bedrijf op Drupa 2016 wordt getoond krijgt een enthousiaste ontvangst.

Vouwdoosdrukkers helpen de meest veeleisende markten te veroveren - zoals die van luxe of farmaceutische producten - met behoud van hun productiviteit, dat is het streven van EyeC. Als gevolg daarvan bieden de controle-experts nu het meest complete scala aan oplossingen op de markt voor de uitgaande controle van vouwdozen. Dankzij de in-line inspectiesystemen van EyeC kunnen drukkerijen de kwaliteit van al hun vouwdozen voor aflevering controleren en alle niet-conforme verpakkingen automatisch verwijderen. De zakelijke kansen die dergelijke systemen bieden zijn enorm. Geen wonder dus dat de laatste ontwikkelingen op dat gebied, die het bedrijf onlangs op Drupa 2016 heeft geïntroduceerd, enthousiast werden ontvangen.

Het eerste waardoor bezoekers van Drupa werden aangetrokken waren de nieuwe controlemogelijkheden die EyeC biedt. Met hun nieuwe inspectiekop, de EyeC ProofRunner Carton HiLight, bieden de controle-experts nu een zeker antwoord op de behoeften van luxe verpakkingen. De ProofRunner Carton HiLight van EyeC kan complexe fouten in de hotfoil ontdekken zodat dit systeem de kwaliteit van de meest geavanceerde vouwdozen, zoals die waarbij hotfoil en embossing worden gecombineerd, probleemloos kan controleren. Natuurlijk worden teksten, grafieken, kleuren, 1D en 2D codes, en bovendien variabele gegevens gecontroleerd. De EyeC ProofRunner Carton HiLight is een must-have voor iedereen die gelijke tred wil houden met de eisen van de markt.

De nieuwe door EyeC ontwikkelde integratiemogelijkheden hebben ook vouwdoosfabrikanten gefascineerd. Dankzij deze mogelijkheden, kunnen drukkerijen de meest geschikte oplossing voor hun begroting en productieomgeving kiezen. Wie zoekt naar een flexibel en kosteneffectief systeem om controlefunctionaliteiten aan de bestaande vouwplakmachines toe te voegen, heeft de perfecte oplossing gevonden in de EyeC ProofRunner Carton Pre-Feeder. Deze ingenieuze module, in samenwerking met de machinefabrikant Kohmann ontwikkeld, kan eenvoudig op elke vouwplakmachine worden aangesloten. Als gevolg daarvan kunnen drukkerijen drukkwaliteit controleren zonder hun vouwplakmachine te vervangen. Dit is de ideale oplossing voor degenen die het beste uit hun huidige machinepark willen halen.

Wie in een nieuwe machine wil investeren heeft ook veel keuzes. EyeC heeft partnerschappen ontwikkeld met meerdere vooraanstaande fabrikanten van vouwplakmachines. Het Duitse Kama, het Chinese MK, het Koreaanse Signature, en het Italiaans Vega zijn een aantal fabrikanten die de EyeC inspectiesystemen direct in hun nieuwe machines hebben geïntegreerd. Last but not least kunnen vouwdoosfabrikanten ook kiezen voor de zeer succesvolle PrintChecker. Met deze sorteerder van de fabrikant Kohmann kan de operator de productie van meerdere persen controleren, onafhankelijk van de vouwplakmachine. Drukkerijen die hun drukkwaliteit willen verbeteren, hun hulpbronnen willen optimaliseren en nieuwe kansen willen genereren, kunnen reken op EyeC.

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: