Wist u dat... 15 feiten over EyeCNieuws en beurzen laatste inspectie technologieën en trends - EyeC Benelux nach oben

Wist u dat... 15 feiten over EyeC

Dit jaar viert EyeC GmbH zijn 15-jarig jubileum. Wat in 2002 als start-up in Hamburg begon, is nu uitgegroeid tot een bekend en internationaal succesvol bedrijf voor drukwerkcontrole. Ter gelegenheid van ons jubileum kijken onze drie directeuren Ansgar Kaupp, Dirk Lütjens en Sören Springman terug op de afgelopen jaren en delen 15 feiten over EyeC met u.

Wist u dat...

1. … EyeC begon in een woonkamer van Kumpel Bodo? Hij verbleef twaalf maanden in het buitenland en stelde zijn woning beschikbaar aan zijn vrienden Ansgar, Dirk en Sören.

2. … onze eerste investering een espressomachine was? De directie werd gelijk ook getraind door een Italiaanse restauranteigenaar voor het maken van koffiespecialiteiten.

3. … frambozenrood onze bedrijfskleur is geworden, zodat onze relatief kleine systemen snel in de grote productieruimtes kunnen worden gezien?

4. … wij slechts binnen zes weken na de eerste ontmoeting met onze eerste klant een Proofiler-prototype hebben ontwikkeld?

5. … alle drie de directeuren bij de ontwikkeling van ons inspectiesysteem betrokken waren? Dirk ontwikkelde de gebruikersinterface, Ansgar de grafische detectie en Sören de foutendetectie.

6. … wij al een jaar na de oprichting op de Labelexpo Europe 2003 voor de eerste keer onze inspectie-oplossingen getoond hebben?

7. … er een logica achter onze bedrijfsnaam is? „EyeC? Oh, I see!“

8. … de ontwikkeling van de Braille-controle net zo oud is als Dirks zoon Tobias (geb. in 2004)?

9. … Dirk tijdens de Drupa 2008 slechts binnen een uur voor een Lithec-scanner de inspectie ontwikkelde en zo de samenwerking met KBA begon?

10. … ons logo een pupil met een wenkbrauw voorstelt?

11. … dat onze ontwikkelaars in totaal meer dan drie miljoen codetekens voor onze inspectiesoftware hebben geschreven?

12. … wij zelfs een inspectie-oplossing voor een zonsverduistering hebben ontwikkeld ;-) ?

13. … niet alleen onze ProofRunner razendsnel loopt, maar ook ons hardloopteam, dat regelmatig deelneemt aan talrijke hardloopwedstrijden zoals marathons?

14. … ons team wereldwijd overnacht, om onze systemen bij onze klanten te installeren – zelfs in een kamp in Kazachstan?

15. … er ondertussen meer dan 1.600 inspectiesystemen van EyeC in 51 landen in gebruik zijn?

nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: