Referenties - EyeC Benelux nach oben

Referenties

Ontdek wat klanten over ons zeggen

Wereldwijd worden er meer dan 1800 inspectiesystemen van EyeC gebruikt in de farmaceutische bedrijven, drukkerijen en cosmetica- en levensmiddelenproducenten in meer dan 51 landen.

nach oben
nach oben nach oben nach oben
Case-Study

Toekomstbestendige kwaliteitscontroles voor de digitale prepress

Het produceren van kwaliteitsetiketten en het verhogen van de efficiëntie is de hoogste prioriteit bij All4Labels - Global Packaging Group. In 2018…
Case-Study

Hoge betrouwbaarheid bij de productie van farmaceutische bijsluiters

Het van oorsprong in Hamburg gevestigde bedrijf vertrouwt op een geautomatiseerde kwaliteitscontroleoplossingen voor de productie van farmaceutische…
Review
EMEGE IMPRESORES

"Sinds we het EyeC inspectiesysteem geïnstalleerd hebben binnen ons bedrijf, hebben we er meer vertrouwen in dat ons werk een goed resultaat oplevert.  We vergelijken PDF tegen PDF, we scannen de gedrukte vellen , barcodes, en Braille. We zijn zeer tevreden met de ondersteuning van EyeC."

Marcelo Folliero y Sergio Barreiro
MF (Encargado Preprensa) y SB (Diseño y Planificación Produccion)

EyeC Proofiler 1200 DT

Review
WALA Heilmittel GmbH

"Het EyeC Proofiler-systeem maakte indruk op ons vanaf het begin met zijn intuïtieve bruikbaarheid en zeer goede prestaties. Gebruikers waarderen vooral de mogelijkheid om in een enkele inspectie lay-out, Braille, evenals barcodes en Datamatrix-codes te controleren."

Dr. Nicolai Berardini
Leitung der Qualitätskontrolle

EyeC Proofiler

Review
VN Reproduktion & Kommunikation GmbH

"De EyeC Proofiler helpt ons bij het beheren van drukwerk bestanden, wijzigingen of fouten worden snel gevonden en het systeem is eenvoudig te gebruiken."

Jens Fechtel
Medientechnik / Kundenberater

EyeC Proofiler Graphic

Review
Van Eerd BV

"EyeC heeft prima oplossingen voor het automatisch uitvoeren van inspecties. Ou zyn wy heel teureden over de service van EyeC."

Maarten-Jan Tacke
Directeur

EyeC ProofRunner Carton Sorter   EyeC Proofiler Graphic   EyeC Proofiler

Review
Talis Haftetiketten GmbH & Co. KG

"Sinds de introductie van de ProofRunner-systemen hebben we een betrouwbare testsysteem dat voldoet aan de hoge verwachtingen van onze klanten op het gebied van kwaliteitsborging en traceerbaarheid. Tegelijkertijd zijn we zeer tevreden met de grote systeemacceptatie vanwege het intuïtieve gebruik."

Axel Barkhausen
Geschäftsführer

EyeC ProofRunner Web

Review
Salutas Pharma GmbH

"Bij Novartis willen we nieuwe manieren vinden om mensen te helpen een beter en langer leven te leiden. Kwaliteit is een sleutel tot dit. "EyeC-drukwerk inspectiesystemen helpen ons om een efficiënte en vooral betrouwbare kwaliteitscontrole voor binnenkomende verpakkingen uit te voeren."

Alexandra Schröder
Kommunikation

EyeC Proofiler

Review
Rondo AG

"Beste technologie beschikbaar op de markt, perfecte after-sales service, zeer goede projectondersteuning, hoge bereidheid om innovatieve benaderingen in de praktijk te brengen."

Jörg Oswald
Operations Director Rondo Europe

EyeC ProoRunner Carton Folder Gluer   EyeC Proofiler

Review
Queisser Pharma GmbH & Co. KG

"Van moeizaam en tijdrovend proeflezen tot eenvoudige en snelle verpakkings vrijgave: dit is wat het EyeC-inspectiesysteem ons biedt. Vanaf nu voeren we niet alleen controles uit in ons bedrijf in minder tijd, maar ook met een grotere zekerheid."

Bente Petersen
Mitarbeiterin im Export Marketing

EyeC Proofiler

Review
Pharma Mar S.A.

"Efficiënte technische service, hoogwaardig product, snelle computerondersteuning."

José Luis Ortega Conejero
Director de la Unidad de Calidad

EyeC Proofiler

Review
Nekicesa Packaging, S.L.

"Sinds we EyeC-systemen in onze twee fabrieken hebben geïnstalleerd, zijn we in staat drukafwijkingen in vouwdozen, labels en bijsluiters te detecteren aan het begin van ons proces. Dit heeft geleid tot een toename van de efficiëntie van kwaliteitscontrole en een afname van onze kwaliteitsproblemen."

Javier Pérez Caballero
Director Control Calidad

EyeC Proofiler Graphic   EyeC Proofiler

Review
Marukin Printing Co., Ltd

"Het kan intuïtief worden gebruikt en stelt ons in staat soepel te werken, het kan absoluut verschillen detecteren die we graag zouden willen zien."

Masahiko Nishio
Chief of Engineering Section

EyeC Proofiler

Review
Ken Wilkins Print Ltd

"We hebben het EyeC-systeem geïnstalleerd om het nauwkeurigheidsniveau te verhogen bij het controleren van het drukvel t.o.v. de goed voor druk pdf. Door de betrouwbaarheid van de pdf's dankzij dit systeem, hebben we ook de benodigde tijd verkort. We zijn zeer tevreden over het systeem."

Aron Wilkins
Operations Director

EyeC Proofiler

Review
IDT Biologika GmbH

"Onze EyeC-systemen zijn een integraal onderdeel geworden van ons dagelijks leven, door het vereenvoudigen en inkorten van drukwerk-bestanden inspectieprocessen en inkomende kwaliteitscontroleprocessen."

Kati Gelsdorf
Head of Artwork Management

EyeC Proofiler Graphic   EyeC Proofiler

Review
Gráficas ZURITA, S.L.

"EyeC biedt ons ZEKERHEID, VEILIGHEID, en BETROUWBAARHEID en is het bewijs van de degelijkheid van ons productieproces, waardoor veiligheid wordt geboden aan het klantenproduct en onze activiteiten."

Montserrat González
Responsable de Calidad de Calidad

EyeC Proofiler

Review
EurimPharm Arzneimittel GmbH

"We hebben het geluk dat de EyeC Proofiler deel uitmaakt van onze dagelijkse activiteiten. De EyeC Proofiler helpt ons om op een efficiënte manier complexe en uitgebreide controles uit te voeren, met minimale inspanningen."

Marcel Häusler
IT

EyeC Proofiler

Review
All4Labels Group GmbH

"De All4Labels - Global Packaging Group werkt al enkele jaren met succes samen met EyeC, vooral bij het implementeren van individuele klantvereisten in de farmaceutische industrie."

Sascha Willhöft
Head of Information Technology

EyeC ProofRunner Web   EyeC Quality Link   EyeC Proofiler (...)

Case-Study

Meer omzet in de farmaceutische industrie dankzij professionele drukwerk controle

Met behulp van een EyeC controlesysteem bouwt Eson Pac AG de samenwerking met een groot internationaal farmaceutisch bedrijf uit.
Case-Study

Maak uw drukwerk klaar voor de nieuwe Europese wetgeving inzake voedingsmiddelen

Hamlet kiest voor de Proofiler Content van EyeC om de uitdaging aan te gaan waarbij de voedselverpakkingen aan de nieuwe regels aangepast moeten…
Case-Study

Efficiëntie en hoge prestatie voor printcontrole

Dankzij de Proofiler van EyeC neemt de kwaliteitscontrole van verpakkingen bij Fabre Dermo-Cosmétique slechts 5 minuten in beslag in plaats van 45.
Case-Study

Volledige kwaliteitscontrole voor vouwdozen

Dankzij de EyeC ProofRunner Carton Retrofit is de Duitse drukkerij Druckerei Bauer GmbH in Pfedelbach de eerste drukkerij voor kartons in Duitsland…
Case-Study

Een absolute noodzaak voor prepress

In Polen vertrouwt August Faller op de EyeC Proofiler Graphic om prepressbestanden te controleren. Bartosz Ciesiołkiewicz, productiemanager bij August…
Case-Study

Rustig kunnen slapen.

Dankzij de EyeC Proofiler Graphic is Edelmann Poland zeker dat het geprinte bestanden kan produceren die voldoen aan de verwachtingen van de klant en…
Case-Study

De eerste zijn maakt een winnaar van jou

Tamir is het eerste bedrijf is in Polen dat de Roland 700 DirectDrive heeft. Deze machine wordt gecombineerd met de InlineInspector 2.0, een EyeC…
nach oben

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: