1D en 2D barcodes lezen & verifiërenKwaliteit inspectie machines voor drukwerk en verpakkings materiaal - EyeC Benelux nach oben

1D & 2D codesverificatie

Controleer de kwaliteit van uw 1D en 2D codes eenvoudig met de EyeC inspectiesystemen

Controleer eenvoudig de kwaliteit van 1D en 2D codes – zoals barcodes, Data Matrix-codes en QR-codes op uw verpakkingsmaterialen. Deze optie is beschikbaar voor de meeste EyeC-producten zodat u de codekwaliteit in alle productiefases kunt verifiëren.

 

Barcode-inspectie op .pdf-bestanden

Prepress-afdelingen kunnen profiteren van de software optie "Code-inspectie". In combinatie met de EyeC Proofiler Graphic leest en vergelijkt deze optie de inhoud van 1D- en 2D-codes met de goedgekeurde proef (PDF-bestand). Het controleert tegelijkertijd de decodeerbaarheid evenals de kwaliteit (graad) van elke code op al uw PDF-bestanden.

 

Barcodeverificatie op gedrukte samples

In de drukkerij of het lab voor inkomende verpakkingsmaterialen leest en toont de optie “Code Reading”, samen met de offline inspectiesystemen van EyeC, de content van uw codes op uw gedrukte samples en vergelijkt deze met de goedgekeurde proef (.pdf-bestand). Daarnaast verifieert de optie “Code Grading” de decodeerbaarheid en de kwaliteit van elke code. Het resultaat is dat u met een enkel apparaat en in een enkele inspectiecyclus een complete test uitvoert.

 

Barcodes lezen voor de gehele oplage

In de drukkerij kan de EyeC ProofRunner uitgerust worden met de optie "Code Reading" om tijdens het drukken of nabewerking de inhoud van uw codes op alle afgedrukte items te lezen en weer te geven. Het in-line inspectiesysteem leest zowel vaste als variabele codes en waarschuwt u als een code niet leesbaar is. Voor variabele codes kan het ook duplicaten identificeren of de inspectie uitvoeren volgens een ingegeven logica (bijvoorbeeld oplopende codes). De inhoud van de geïnspecteerde variabele codes worden opgeslagen en kunnen voor andere processen worden gebruikt.

Controleer en bewaak uw 1D en 2D codes eenvoudig met EyeC-inspectiesystemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: