Drukwerk Inspectiesystemen voor bijsluitersKwaliteit inspectie machines voor drukwerk en verpakkings materiaal - EyeC Benelux nach oben

Bijsluiters

Inspectiesystemen voor foutloze patiëntbijsluiters van hoge kwaliteit

Hoewel ze van cruciaal belang voor het correcte gebruik van een geneesmiddel vormen bijsluiters die in een klein lettertype geprint zijn op beide zijden van heel licht papier de moeilijkste uitdaging voor zelfs de meest toegewijde proeflezer. Een betekenisvolle, handmatige inspectie kan uren duren, vooral als er verschillende talen gecontroleerd moeten worden. Gelukkig heeft EyeC de oplossing om bijsluiters binnen enkele minuten te controleren en het design, de productie en levering van foutloze bijsluiters van hoge kwaliteit te garanderen.

Onze systemen zijn geschikt voor het controleren van alle soorten bijsluiters waaronder patiëntbijsluiters, folders, folderetiketten, inserts of outserts. Ze helpen farmaceutische bedrijven, merkeigenaars, ontwerpbureaus en drukkerijen om inhoud te controleren, verwisselingen en terugroep te voorkomen, tijd en afval te besparen en de kwaliteitskosten te verlagen.

Vanaf het eerste drukwerk tot de uiteindelijk geprinte bijsluiter bieden inspectiesystemen van EyeC volledige controle over de kwaliteit van uw bijsluiters: tijdens het ontwerpen en reviseren van drukwerk via de EyeC Proofiler Content, bij de pre-press via de EyeC Proofiler Graphic, bij het voorbereiden van de pers of bij het verifiëren van binnenkomend materiaal via de EyeC Proofiler en tijdens de productierun op een pers met de EyeC ProofRunner Leaflet.

In tegenstelling tot andere beschikbare systemen onderdrukken de printinspectiesystemen van EyeC automatisch artefacten van de afbeelding op de achterzijde die zichtbaar is op het stockmateriaal, zelfs bij 35 gsm papier. Ze vinden de kleinste afwijking zonder de operator te overladen met verschillende pseudo-fouten. Kleine lettertypes, elke taal, elk alfabet - niets ontsnapt eraan.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: