Braille-inspectie voor farmaceutische verpakkingenKwaliteit inspectie machines voor drukwerk en verpakkings materiaal - EyeC Benelux nach oben

Braille-inspectie

Met EyeC inspectiesystemen wordt de braille-inspectie snel en grondig uitgevoerd

Of u nu farmaceutische verpakkingen ontwikkelt, produceert of gebruikt, op enig moment moet u controleren of de braille de correcte content, indeling en plaatsing heeft, conform normen zoals de Marburg Medium Braille Specification en ISO 17351. Als de EyeC inspectiesystemen zijn voorzien van de optie voor braille-inspectie kunnen deze systemen deze taken uitvoeren zodat u voldoet aan de voorschriften van de gereguleerde farmaceutische markt.

 

Snelle en nauwkeurige braille-inspectie

Zo werkt onze braille-inspectie:

 • De optie werkt met alle braille embossing en drukwerk. Het test de braille op de voorzijde van het verpakkingsmateriaal, waar de tactiliteit gegarandeerd moet zijn.
 • De optie gebruikt een .pdf als proefafdruk en de braille kan worden ingesteld volgens de ECMA-norm voor braille embossing op dozen (braille op een afzonderlijke pagina) of op een afzonderlijke laag of spotkleur.
 • Het systeem vergelijkt in elke taal de braille-inhoud met de proefafdruk van de klant. Voor meer gemak wordt de braille ook gedecodeerd en weergegeven.
 • Het EyeC-systeem kan in één inspectiecyclus zowel een braille-inspectie uitvoeren als controleren op tekstfouten en andere problemen, zodat u nog meer tijd en geld bespaart.
 • Op het einde van de inspectie wordt er automatisch een inspectierapport met de inspectieresultaten gegenereerd; dit certificeert de kwaliteit en het aanhouden van de braillenormen van de gereguleerde farmaceutische markt.

 

Braille-inspectie voor uw monsters

Met de optie braille-inspectie kan de EyeC Proofiler labels of dozen inspecteren op het volgende:

 • correct(e) embossing/drukwerk (aanwezigheid en afwezigheid van braillepunten)
 • kwaliteit van de embossing met de benodigde tactiliteit (punthoogtemeting en compatibiliteit met de ISO-richtlijn of specificaties)
 • controle van de inhoud in elke taal (vertaling van braille en vergelijking met de proefafdruk van de klant)
 • correcte plaatsing ten opzichte van het artwork
 • conformiteit met spatiëringsconventies zoals de Marburg Medium Braille spatiëringsconventie, de “Marburg Large” braillespatiëringsconventie, de “Standard American” braillespatiëringsconventie en het “Jumbo- American” braillespatiëringsconventie.

 

Braille-inspectie voor uw .pdf-bestanden

Met de inspectieoptie Braille Graphic kunnen de EyeC Proofiler Graphic en de EyeC Proofiler uw .pdf-bestanden controleren op het volgende:

 • controle van de inhoud in elke taal (vertaling van braille en vergelijking met de .pdf van de klant)
 • correcte plaatsing van de brailleregel(s)
 • conformiteit met spatiëringsconventies zoals de Marburg Medium Braille spatiëringsconventie, de “Marburg Large” braillespatiëringsconventie, de “Standard American” braillespatiëringsconventie en het “Jumbo- American” braillespatiëringsconventie.

Controleer en bewaak uw braille en vertrouw volledig op EyeC-systemen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: