Inspectiesystemen voor flexibele verpakkingenKwaliteit inspectie machines voor drukwerk en verpakkings materiaal - EyeC Benelux nach oben

Flexibele verpakkingen

Inspectiesystemen voor foutloze, flexibele verpakkingen van hoge kwaliteit

Flexibele verpakkingsmaterialen worden gebruikt in verschillende industrietakken waaronder voedings- en drankproducten. Wat uw vereisten ook mogen zijn, EyeC heeft de oplossing om het design, de productie en de levering van foutloze flexibele verpakkingen van hoge kwaliteit te garanderen.

Onze systemen zijn geschikt om elke soort flexibele verpakking te controleren. Ze helpen merkeigenaars, farmaceutische bedrijven, drukkers en ontwerpbureaus om verwisselingen en terugroep te voorkomen, tijd en afval te besparen en de totale kosten te verlagen.

Vanaf het eerste drukwerk tot het uiteindelijke product bieden de inspectiesystemen van EyeC volledige controle over de kwaliteit van uw flexibele verpakkingen. Gebruik onze technologie voor het ontwerpen en reviseren van drukwerk met de EyeC Proofiler Content, bij de pre-press met de EyeC Proofiler Graphic, bij het voorbereiden van de pers of verificatie van binnenkomend materiaal met de EyeC Proofiler, en tijdens de productierun op een pers of opwikkelaar met de EyeC ProofRunner Flexible Packaging.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: