Drukwerk Inspectiesystemen voor labelsKwaliteit inspectie machines voor drukwerk en verpakkings materiaal - EyeC Benelux nach oben

Labels

Inspectiesystemen voor foutloze etiketten van hoge kwaliteit

Zelfklevende etiketten worden in heel wat industrietakken en heel wat toepassingen gebruikt. Sommige zijn heel eenvoudig en goedkoop, andere zijn heel ingewikkeld en hebben een hogere intrinsieke waarde. Wat uw vereisten ook mogen zijn, EyeC heeft de oplossing om het design, de productie en de levering van foutloze etiketten van hoge kwaliteit te garanderen.

Onze systemen zijn geschikt voor het inspecteren van etiketten in elke industrietak waaronder farmaceutisch, medische producten, voedsel, drank, schoonheid, parfums en andere merkgoederen. Ze helpen farmaceutische bedrijven, merkeigenaars, producenten van etiketten en ontwerpbureaus om verwisselingen en terugroep te voorkomen, tijd en afval te besparen en de kwaliteitskosten te verlagen.

Vanaf het eerste drukwerk tot de uiteindelijke etiketten bieden de inspectiesystemen van EyeC volledige controle over de kwaliteit van uw etiketten. Tijdens het ontwerpen en reviseren van drukwerk via de EyeC Proofiler Content, bij de pre-press via de EyeC Proofiler Graphic, bij het voorbereiden van de pers of bij het verifiëren van binnenkomend materiaal via de EyeC Proofiler en tijdens de productierun op een pers met de EyeC ProofRunner Label.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: