Drukwerk Inspectiesystemen voor tubes, spuitbussens en blikkenKwaliteit inspectie machines voor drukwerk en verpakkings materiaal - EyeC Benelux nach oben

Tubes & Spuitbussen

Inspectiesystemen voor foutloze cilindrische voorwerpen van hoge kwaliteit

Cilindrische verpakkingen zijn handig voor de klant en in heel wat industrietakken en heel wat toepassingen gebruikt. De ronde vorm en vaak complexe decoratie vormen echter een uitdaging bij de inspectie. Of het nu om cosmetica, persoonlijke verzorgings-, farmaceutische, voedings-, of andere industriële goederen gaat, EyeC heeft de oplossing om het ontwerp, de productie en levering van foutloze tubes of spuitbussen van hoge kwaliteit te garanderen.

Onze systemen zijn geschikt voor het inspecteren van cilindrische verpakkingen zoals harde tubes, aerosols, voedsel- en drankblikken, spuitbussen voor parfums, ronde kartons en hulzen voor whiskyflessen. Ze helpen merkeigenaars, farmaceutische bedrijven, ontwerpbureaus en producenten om verwisselingen en terugroep te voorkomen, tijd en afval te besparen en de kwaliteitskosten te verlagen.

De EyeC Proofiler Content garandeert kwaliteit tijdens het ontwerp en de revisie van drukwerk. De EyeC Proofiler Graphic inspecteert wijzigingen die tijdens de pre-press gemaakt werden.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: