Drukwerk Inspectiesystemen voor vouwdozenKwaliteit inspectie machines voor drukwerk en verpakkings materiaal - EyeC Benelux nach oben

Vouwkartonnage

Inspectiesystemen voor foutloze vouwdozen van hoge kwaliteit

Vouwdozen spelen een belangrijke rol bij de promotie en verbetering van merken en het welzijn van klanten. Of het nu om farmaceutische, voedings-, schoonheids-, tabaks- of andere merken gaat, EyeC heeft de oplossing om het ontwerp, de productie en levering van foutloze vouwdozen van hoge kwaliteit te garanderen.

Onze systemen helpen farmaceutische bedrijven, merkeigenaars, producenten van vouwdozen en ontwerpbureaus om verwisselingen en terugroep te voorkomen, tijd en verspilling te besparen en de kwaliteitskosten te verlagen. Vanaf het eerste drukwerk tot geprinte vouwdoos en via step-and-repeat-bestanden en volledige bladen, de inspectiesystemen van EyeC inspecteren dozen met gemak en bieden volledige controle over de kwaliteit.

De EyeC Proofiler Content garandeert kwaliteit tijdens het ontwerp en de revisie van drukwerk. De EyeC Proofiler Graphic inspecteert wijzigingen die tijdens de pre-press gemaakt werden. De EyeC Proofiler maakt de voorbereiding van de pers eenvoudiger en maakt het mogelijke om willekeurige kwaliteitscontroles bij de drukker of verificatie van het binnenkomende materiaal uit te voeren. De EyeC ProofRunner bewaakt de volledige productierun op de pers, op een vouwplakmachine of een transportband.

Contact

nach oben
Inschrijven  Uitschrijven 
nach oben

Print of te delen pagina

Selecteer uw taal: